ANNONSE

Kosmetikk og hud Oslo

Kosmetiske behandlinger du finner på HelseSmart.no spenner fra injeksjonsbehandlinger og laserbehandlinger av huden, til behandling av vipper og bryn, manikyr, pedikyr, body wraps, kjemisk peeling og fotpleie.

Her kan du finne den eller de behandlingene som passer deg best, og samtidig plukke ut tjenester basert på både pris og erfaringer.

Kosmetikk og hud
Illustrasjon: Kosmetikk og hud
Sist oppdatert: 28. Mai 2017
Ønsker du å profilere din klinikk her? Ta kontakt for samarbeidsavtale

Sjekk priser og ventetider innen «Kosmetikk og hud»

Stort utvalg av populære kosmetiske behandlinger

Kosmetiske behandlinger du finner på HelseSmart.no spenner over et svært stort utvalg av ulike behandlingsmetoder tilbudt av en rekke klinikker og salonger i hele Norge.

De ulike behandlingene utføres av autorisert helsepersonell som leger og kosmetiske sykepleiere, til ulike terapeuter og behandlere.

Typisk vil kosmetiske behandlinger som botox injeksjon, restylane og andre fillere, laser behandling og skleroterapi av overfladiske blodårer i beina gjerne utføres av spesialtrente sykepleiere (kosmetiske sykepleiere) eller av leger med spesiell erfaring innen kosmetisk medisin.

Andre behandlinger, slik som manikyr, pedikyr, vippe extensions og microblading utføres i stor grad av terapeuter og behandlere som ikke er autorisert helsepersonell, men som har lang og god erfaring innen behandlingene de tilbyr.

Uansett hvilke behandler og klinikk du velger, er kan det være smart å sjekke ut hvilke erfaringer andre personer har gitt behandleren eller klinikken har fra tidligere. Her kan du finne den eller de behandlingene som passer deg best, og samtidig plukke ut tjenester basert på både pris og erfaringer.

NB! Se heller her dersom du er på utkikk etter kosmetiske operasjoner (plastisk kirurgi) eller behandling hos hudlege.

Velg behandling

Under finner du en oversikt over noen av de viktigste og mest populære behandlingene innen kosmetikk og hud på HelseSmart.no!

(Tjenester / behandlinger)

Behandling av arr

(Tjenester / behandlinger)
(Tjenester / behandlinger)

Hårfjerning

Såkalt permanent hårfjerning kan utføres med laser og elektrolyse, mens midlertidig hårfjerning kan oppnås ved voksing og threading.

(Tjenester / behandlinger)

Behandling av kviser (akne)

Kviser kan reduseres med egenbehandling og i tillegg til reseptbelagte medisiner du kan få hos allmennlege eller hudlege. Kviser kan i tillegg behandles med kjemisk peeling, og laser/lysbehandling.

(Tjenester / behandlinger)

Fjerning av pigmentflekker

(Tjenester / behandlinger)

Manikyr, pedikyr og fotpleie

Her finner du ulike manikyr behandlinger, pedikyr, fotpleie og medisinsk behandling hos fotterapeut

(Tjenester / behandlinger)

Makeup

Under makeup finner du blant annet permanent makeup som eyeliner og microblading, og ordinær makeup av øyenbryn, øyenvipper, kurs og for brud.

(Tjenester / behandlinger)

PRP behandling

PRP eller vampyrbehandling er en relativt ny metode som benyttes som hudpleie og behandling av hårtap. Innen ortopedi benyttes PRP også til behandling av betennelse- og smertetilstander.

(Tjenester / behandlinger)

Rynkebehandling / hudbehandlinger

Behandling av rynker, porer og jenvnheter i huden er blant de viktigste og mest populære kosmetiske behandlingene. Her finner du blant annet behandling med Botox, fillere (Restylane, Juvederm, Teosyal, Skinboosters), mesoterapi, kjemisk peeling, microneedling, diamantsliping og radiofrekvensbehandling.

(Tjenester / behandlinger)

Selvbruning

Selvbruning kan oppnås med spraytan eller krem.

(Tjenester / behandlinger)

Behandling av sprengte blodkar

(Tjenester / behandlinger)

Vippe extensions

De klart mest populære vippe extensions behandlingene er volumvipper og klassiske vipper.

(Tjenester / behandlinger)

Andre behandlinger

ANNONSE