ANNONSE

Kontakt oss

Dersom du har tips om en klinikk eller tjeneste som du ønsker at vi skal legge til på HelseSmart.no eller dersom du har spørsmål om hvordan HelseSmart.no fungerer kan du gjerne lese "Ofte stilte spørsmål" eller kontakte oss på mail: post@helsesmart.no.

Sist oppdatert: 23. Sep. 2017
Ønsker du å profilere din klinikk her? Ta kontakt for samarbeidsavtale

Når kan vi hjelpe deg?

Dersom du har spørsmål til hvordan HelseSmart.no fungerer kan du gjerne lese gjennom "Ofte stilte spørsmål" for å se om du finner svaret på spørsmålet ditt der. Dersom du ikke finner noe godt svar der kan du gjerne kontakte oss på post@helsesmart.no så skal vi svare deg så raskt vi kan.

Dersom du opplever at oppgitt pris, ventetid eller annen informasjon om en helsetjeneste eller en klinikk ikke stemmer med din erfaring setter vi pris på om du tipser oss om dette.

Dersom du etter gjentatte forsøk ikke får kontakt med en klinikk gjennom oppgitte kontaktinformasjon på HelseSmart.no kan du gjerne kontakte oss og opplyse oss om dette.

Når kan HelseSmart.no ikke hjelpe deg?

Dersom du søker mer detaljert og spesifikk informasjon om en klinikk eller helsetjenesten de tilbyr enn det du finner på HelseSmart.no bør du ta direkte kontakt med klinikken for nærmere informasjon. Det samme gjelder dersom du ønsker å bekrefte at oppgitt pris på HelseSmart.no er oppdatert og korrekt, før du evt. bestiller time.

Typiske problemstillinger hvor du bør kontakte klinikken er dersom du:

  • ønsker å avbestille allerede booket time
  • har spørsmål om en behandlingen eller en helsetjeneste utført ved en klinikk
  • lurer på hvilke helsepersonell som utfører behandlingen ved en gitt klinikk
  • har andre spørsmål som er spesifikke for en klinikk
ANNONSE