ANNONSE

Ofte stilte spørsmål

Hvordan bestille time?

HelseSmart.no leverer ikke selv helsetjenester, men har avtale med mange klinikker som gjør at du kan bestille time hos klinikken direkte via produktsidene på HelseSmart.

For å bestille time, klikk på "Bestill nå" (blå knapp) som du finner på produktsidene. Se her for mer informasjon om timeforespørsel via HelseSmart.no! Dersom et produkt mangler en slik bestillingsknapp, har kan du likevell bestille produktet ved å ringe direkte til klinikken på vanlig måte. Kontaktinformasjon som telefonnummer og epost til klinikken finner på HelseSmart ved å gå inn på på produktsiden eller klinikksiden til det aktuelle produktet.

Hvordan avbestille time?

Ta direkte kontakt med den aktuelle klinikken for å avbestille en time/behandling. Dersom du ønsker å avbestille er det viktig at du følger klinikkens retningslinjer for avbestilling. På HelseSmart.no finner du nødvendig kontaktinformasjon for å komme i kontakt med klinikken! Du kan derimot ikke avbestille timen ved å kontakte HelseSmart.no.

Hvordan behandler HelseSmart.no sensitiv informasjon?

Dersom du kontakter en klinikk på email via HelseSmart.no sendes mailen direkte til klinikken uten at at HelseSmart.no lagrer innholdet i emailen.

Det er derimot viktig å være klar over at når du kontakter en klinikk via email er det viktig at du opplyser om så lite sensitiv informasjon som mulig siden korrespondanse via email generelt ikke egner seg til håndtering av sensitiv informasjon. Dette gjelder uansett om du kontakter en klinikk direkte via deres email eller om du kontakter klinikken via HelseSmart.no. Med sensitiv informasjon i denne sammenhengen menes informasjon om din helsetilstand.

Koster det noe å bruke HelseSmart.no?

Nei. Bruk av HelseSmart.no er gratis. Ideen bak HelseSmart.no var å gi deg muligheten til å finne og sammenlinge alle helsetjenster og klinikker i Norge, uten at det skulle koste deg noe.

Det er også gratis å registrere sin klinikk og sine helsetjenester på HelseSmart.no!

Hvor finner jeg åpningstiden til klinikken?

Åpningstidene til klinikken finner du på "klinikksiden".

Hvordan kan jeg få varsling på ledig fastlege

Vi tilbyr idag ingen mulighet for varsling av ledig fastlege. Men du kan når som helst sjekke status og antall ledige plasser til en fastlege ved å benytte våre daglige oppdaterte fastlegeliste.

Hvorfor finner jeg ikke en klinikk eller en tjeneste som jeg vet eksisterer?

HelseSmart.no ble stiftet i 2016. Per i dag har vi registrert flere tusen klinikker og helsepersonell i Norge og over 50 000 helsetjenester. Vi jobber kontinuerlig med å registrere flere klinikker, helsetjenester og helsepersonell på HelseSmart.no, men det er fremdeles mange tjenester og klinikker som ikke er blitt registrert.

Dersom du kjenner til en klinikk eller en helsetjeneste som du ikke finner på HelseSmart.no setter vi stor pris på om du tipser oss om dette via tips oss funksjonen!

Hvordan får jeg endret/slettet en vurdering?

Send en melding til post@helsesmart.no med informasjon om hvilke vurdering du ønsker slettet/endret.

Hvordan slette/reservere seg mot vurderinger (for klinikk)

Send en melding til post@helsesmart.no så hjelper vi deg.

Hvor oppdatert er informasjonen på HelseSmart.no?

HelseSmart.no oppdaterer informasjon om pris, ventetid, helsetjenester, klinikker og helsepersonell kontinuerlig. En stor del av informasjonen oppdateres daglig, mens annen informasjon oppdateres hver andre til tredje måned.

HelseSmart.no gjør så godt vi kan for at informasjonen til enhver tid skal være korrekt og oppdatert, men kan ikke gi en 100 % garanti for at informasjonen som ligger ute ikke kan være feil eller utdatert. Det er derfor viktig at du verifiserer informasjonen med klinikken når du bestiller time!

Har dere et telefonnummer jeg kan ringe for mer informasjon?

Da HelseSmart ikke tilbyr eller utfører noen av tjenestene selv, kan vi dessverre ikke gi mer konkret informasjon om et produkt eller behandling utover det du finner på våre nettsider. For spørmål knyttet til et produkt må du ta direkte kontakt med klinikken som tilbyr produktet. Du finner telefonnummer og epost på produktsiden eller klinikksiden til det aktuelle produktet. HelseSmart er kun en formidler av de ulike helsetjenestene som finnes i Norge.

Sist oppdatert: 21. Sep. 2017
Ønsker du å profilere din klinikk her? Ta kontakt for samarbeidsavtale
ANNONSE