ANNONSE

Registrer klinikk, gratis!

Dersom du eier eller er ansvarlig for markedsføring av en klinikk som leverer helsetjenester har du muligheten til å få registrert denne klinikken på HelseSmart.no - helt gratis!

HelseSmart.no ble stiftet i 2016 og har idag over 140 000 måndlige besøkende på våre nettsider. Ved å bli registrert på HelseSmart.no vil våre besøkende kunne finne din klinikk og dine helsetjenester blant konkurrerende klinikker og helsetjenester. I tillegg gir vi deg muligheten til å motta timeforespørsler direkte fra besøkende på HelseSmart.no - også dette helt gratis.

Dersom du i tillegg ønsker å reklamere for din klinikk eller dine helsetjenester på HelseSmart.no har du muligheten til dette. HelseSmart.no er et svært attraktivt sted å reklamere siden besøkende på nettstedet i all hovedsak er publikum som har en helseplage eller ønsker behandling.

Sist oppdatert: 21. Sep. 2017
Ønsker du å profilere din klinikk her? Ta kontakt for samarbeidsavtale

Hvordan få registrert din klinikk på HelseSmart.no?

Dersom du ønsker å få registrert din klinikk og dine helsetjenester på HelseSmart.no trenger du bare å kontakte oss på mail post@helsesmart.no.

Hvilken annen informasjon ønsker vi fra din klinikk?

Dersom du ønsker at vi skal registrere noe av informasjonen under, og den IKKE ligger på din klinikk sin nettside, ønsker vi at du legger ved denne. Spesielt er det punkt nummer 1, 2 og 3 under som er viktige for at din klinikk skal kunne vises på en god måte på HelseSmart.no, men vi ønsker også informasjonen som vist i punkt 4 og 5!

1 - Kontaktinfo

Telefonnummer, epost, adresse, åpningstider og "om oss".

"Om oss": Her ønsker vi at du skriver et avsnitt eller to om din klinikk, hvilke helsetjenester den utfører, hva den er god på, hva som skiller deres klinikk fra andre etc.

2 - Prisliste

HelseSmart.no ønsker å legge ut alle helsetjenester/produkter som deres klinikk leverer. I tillegg til navnet på tjenestene ønsker vi gjerne å registrere prisen og estimert ventetid på hver tjeneste.

Dersom ønskelig har du mulighet til å legge inn eventuell tilleggsinformasjon for hvert produkt (feks hva som er inkludert i behandlingen, nærmere beskrivelse av behandlingen etc).

3 - Logo

For at vi skal kunne legge inn din klinikk sin logo trenger vi deres tillatelse og vi trenger den tilsendt. Aller helst ønsker vi logoen i horisontalt format (hvor logoen er lengre enn den er høy). NB! Vi henter ikke logoen direkte fra deres hjemmeside.

4 - Ansatt helsepersonell

HelseSmart.no ønsker å registrere deres ansatte helsepersonell. Dette ønsker vi siden personer som vurderer å bestille en helsetjeneste gjerne verdsetter å kunne se og lese om hvem som eventuelt skal behandle eller undersøke dem.

HelseSmart.no har åpnet for at alle ansatte kan motta anbefalinger fra brukerne / publikum. Helsepersonell med mange anbefalinger fremstår som dyktige og trygge behandlere. Merk at det derfor ikke er mulig å gi negativ omtale om helsepersonell / ansatte på HelseSmart.no. Din klinikk har derfor bare noe å tene på å registrere ansatte helsepersonell hos oss!

5 - Klinikk bilder

HelseSmart.no ønsker gjerne at du legger ved klinikk bilder eller fasade bilder som kan legges ut på din profilside hos oss!

Motta forespørsel om timebestilling direkte via HelseSmart.no!

Stadig flere klinikker har avtale med HelseSmart.no som gjør at publikum kan sende forespørsel om timebestilling til utredning eller behandling hos din klinikk mens de er inne på HelseSmart.no!

Tjenesten er gratis, men krever at du inngår BOOKINGAVTALE med HelseSmart.no.

Hvorfor inngå bookingavtale med HelseSmart.no?

Klinikker med booking avtale og spesielt tjenestene til disse klinikkene får en tydeligere og bedre profilering på HelseSmart.no. Samtidig gjør tjenesten det lettere for besøkende på HelseSmart.no å bestille time.

Ved å ha en bookingavtale øker derfor din klinikk muligheten til å motta kunder/pasienter som besøker HelseSmart.no!

Hvordan inngå bookingavtale med HelseSmart.no?

Dersom du ønsker å la besøkende på HelseSmart.no sende forespørsel om timebestilling direkte til din klinikk må du fylle ut skjemaet BOOKINGAVTALE.

Hvordan foregår forespørsel om timebestilling?

Når besøkende på HelseSmart.no har funnet en helsetjeneste levert av din klinikk som de ønsker å booke, fyller de ut et kontaktskjema som videresendes direkte til din klinikk til en epost som du ønsker.

Kontaktskjemaet inneholder kontaktinformasjon, ønske om dato og tid for time og eventuell relevant tilleggsinformasjon.

Når din klinikk mottar forespørselen overtar dere den videre kommunikasjonen med personen som sendte forespørselen.

Det er ikke alle tjenester som kan bookes direkte på HelseSmart.no selv om din klinikk har avtale med oss, dette gjelder helsetjenester som krever henvisning (helsetjenester med refusjon / offentlig avtale, og enkelte bildediagnostiske undersøkelser som CT, MR, Røntgen, PET).

Reklamer for din klinikk og bli synlig for publikum på jakt etter din helsetjeneste!

HelseSmart.no gir deg muligheten til å reklamere for din klinikk og dine helsetjenester på HelseSmart.no!

HelseSmart.no er et attraktivt sted å reklamere siden besøkende på nettsidene våre i all hovesak er personer på jakt etter informasjon om eller leverandører av en helsetjeneste.

Dersom du ønsker nærmere informasjon om hvilke muligheter som finnes for å reklamere på HelseSmart.no kan du kontakte oss på post@helsesmart.no!

ANNONSE