ANNONSE

Hudanalyse

Hudanalyse med VISIA hudcanner og andre maskiner gir en svært detaljert fremstilling av huden din.

Blant annet beregnes hudens relative alder og man får kartlagt porer, furer, rynker og pigmentforandringer som gjør det enklere å skreddersy behandlinger som er best egnet for deg og din hud.

Hudanalyse
Illustrasjon: Hudanalyse
Sist oppdatert: 28. Mai 2017
Ønsker du å profilere din klinikk her? Ta kontakt for samarbeidsavtale

Sjekk priser og ventetider innen «Hudanalyse»

Hvilke informasjon gir hudanalysen?

Hudanalyse med elektronisk hudscannere gir svært detaljert og omfattende informasjon om huden din. En av de mest kjente hudscannerene på markedet i dag er VISIA hudscanner. Informasjonen som innhentes gjør det lettere for hudterapeut, lege og kosmetisk sykepleier å skreddersy behandlinger som passer deg best. I tillegg er det lettere å spore endringer før og etter behandling.

Blant viktige faktorer som kartlegges ved hudanalyse er:

  • hudens alder
  • analyse av øyevipper
  • 3d hudanalyse
  • porer og linjer
  • pigmentflekker

Hudens alder

Basert på informasjonen som samles inn under hudanalysen vil huden din få oppgitt en såkalt relativ alder. Hvilken alder som oppgis er avhengig av forekomst og grad av aldersforandringer som blant annet pigmentflekker, rynker, furer, porer, kviser og sprengte blodkar.

3D hudanalyse

De fleste hudscannere gir en såkalt 3D hudanalyse hvor ansiktet og ansiktshuden fremstilles i tre dimensjoner. Dette gir såklart en ekstra dimensjon i analysen, og kan være nyttig når man skal skreddersy behandlinger og ikke minst når man skal spore endringer mellom behandlingene.

Sammenligne etter hver behandling

Hudanalyse gir det beste grunnlaget dersom du ønsker å sammenligne resultatet mellom hver behandling. Gjentatte sammeligninger kan spore endringene i detalj og bidra til å tilpasse behandlingene deretter.

Analyse av øyevipper

Flere ulike hudscannere, blant annet VISIA hudscanner, gir også muligheten til å vurdere øyevippene. Ved analyse av øyenvippene kan man skreddersy behandling av vipper, samt vurdere behandlingseffekt.

Hvilke fordeler gir hudanalyse?

Hudanalyse med scannere som VISIA gjør det enklere for terapeuten din å skreddersy behandlinge(ne) som er aller best egnet for deg og din hud. Ved å sammeligne resultater mellom behandlingene kan terapien tilpasses og optimaliseres underveis.

ANNONSE