ANNONSE

Hudoppstramming og figurforming

Behandling av cellulitter, reduksjon av uønskede fettansamlinger og oppstramming av slapp eller overflødig hud, har blitt enklere og mer effektivt gjennom stadig flere nye kosmetiske behandlinger.

Body wraps, bindevevsmassasje og trykkbølgebehandling, og behandling med laser, ultralyd og radiofrekvens gjør alle huden strammere, reduserer cellulitter og kan bidra til tap av cm. I tillegg er behandlingene stort sett smertefrie, uten bivirkninger og uten nedetid.

Hudoppstramming og figurforming
Illustrasjon: Hudoppstramming og figurforming
Sist oppdatert: 1. Des. 2017
Ønsker du å profilere din klinikk her? Ta kontakt for samarbeidsavtale

Sjekk priser og ventetider innen «Hudoppstramming og figurforming»

Hva kan oppnås med disse behandlingsteknikkene?

Behandlingene har til hensikt å:

  • redusere cellulitter
  • stramme opp slapp eller overflødig hud
  • redusere fettvevet / gi tap av cm

I tillegg til å ha lignende målsetning har behandlingene også til felles at de er relativt harmløse uten farlige bivirkninger, og at nedetiden er kort eller fraværende. Det vil si at du kan gå på jobb eller treffe venner rett etter behandlingen.

Hovedhensikten med behandlingen skiller seg likevel noe mellom de ulike teknologiene, noen terapiformer har som hovedhensikt å redusere cellulitter, mens andre er mer beregnet på å stramme opp slapp hud. Også antall behandlinger du trenger for å oppnå ønsket resultat, samt varigheten av oppnådd behandlingseffekt kan være forskjellig.

Les alt om cellulitter her

Laser-, ultralyd- og radiofrekvensbehandling

Både laser-, ultralyd- og radiofrekvensenergi benyttes i kosmetisk medisin for å gi en hudoppstrammende effekt, fjerne uønskede fettansamlinger og redusere cellulitter. Behandlingene avsetter energi i de dypere hudlagene. Denne energiavsettingen medfører en oppstramming av bindevevet som ofte kommer umiddelbart etter behandlingen. I tillegg stimulerer den kroppen til å produsere mer av egne bindevevsprotein (kollagen og elastin) som over tid gir en strammere og mer ungdommelig og fast hud.

Energien som avsettes i de dypeste delene av huden, hvor fettcellene ligger, bryter også ned fettcellene (lipolyse) og bidrar derfor til å redusere eller fjerne uønskede fettansamlinger på kroppen.

Behandlingene kan ha god effekt og gir samtidig få eller ingen bivirkninger eller nedetid.

Blant de mest kjente behandlingene er Venus Freeze, Thermage, Ultherapy og Alma Accent.

(Tjenester / behandlinger)

Dyp bindevevsmassasje og trykkbølgebehandling

Dyp bindevevsmassasje og trykkbølgebehandling er vist å ha en positiv effekt på hudoppstramming, behandling av cellulitter og økt nedbrytning av fettceller.

Den mest kjente bindevevsmassasjen er den patenterte LPG Endermologi behandlingen som benytter vakum og mekanisk bindevevmassasje for øke sirkulasjonen og lymfedrenasen til huden. Trykkbølgebehandling, også kalt acoustic wave therapy eller AWT avsetter energi og varme dypt i huden som har lignende effekt som dyp bindevevsmassasje. Resulatet er strammere hud og reduksjon av cellulitter.

(Tjenester / behandlinger)

Body Wraps

Body wraps har effekt på figurforming, gi hudoppstramming og redusere cellulitter.

Under behandlingen tilføres huden en kombinasjon av potente næringsstoffer som masseres og smøres på huden i ulike sekvenser. Deretter pakkes huden inn mens stoffene virker, gjerne over en periode på ca. 30-60 minutter. Behandlingen utføres på mange kosmetiske klinikker og spa-avdelinger, men noen former for body wraps kan også utføres hjemme.

Blant de mest kjente behandlingene er Bioslimming og Universal Contour Wrap.

(Tjenester / behandlinger)

Andre behandlinger

Dersom du har stort hudoverskudd i ansiktet eller andre steder i kroppen, eller dersom du har dype rynker og furer, vil andre behandlingsformer være mer effektive enn wraps, laser/ultralyd/radiofrekvens og massasje/trykkbølger.

Fettfjerning

For figurforming og fettfjerning er kirurgisk fettsuging den aller mest effektive behandlingen. Andre behandlingsalterantiver uten kirurgi som har blitt mer populære de siste årene er fettfrysing (CoolSculpting) og fettfjerning med laser (Laser lipolyse).

Kirurgiske behandlinger

For fjerning overskuddshud og utbedring av større rynker og furer i huden anbefales i så fall heller kirurgiske inngrep som ansiktsløft, panneløft, bukplastikk og seteløft.

ANNONSE