ANNONSE

Full bukplastikk

Full bukplastikk er et inngrep som fjerner overflødig hud og fettvev i øvre og nedre del av magen. Ofte vil kirurgen stramme opp slapphet og separasjon i bukmuskulaturen i samme seanse.

Hovedformålet med bukplastikk er å fjerne overflødig hud som kan oppstå i forbindelse med økende alder og spesielt i forbindelse med vekttap og svangerskap.

Full bukplastikk
Illustrasjon: Full bukplastikk
Sist oppdatert: 28. Mai 2017
Ønsker du å profilere din klinikk her? Ta kontakt for samarbeidsavtale

Sjekk priser og ventetider innen «Full bukplastikk»

Hvem egner seg for full bukplastikk?

Den ideelle kandidaten for stor bukplastikk er personer som er relativt normalvektige, men som har fått et hudoverskudd og et fettoverskudd på både øvre og nedre del av magen. Dersom man har hudoverskudd bare på nedre del av magen vil gjerne en liten bukplastikk være det beste inngrepet. Dersom man bare har fettoverskudd vil fettsuging av hele magen eller fettsuging av deler av magen være den beste behandlingen.

Ved alle operasjoner er det viktig at man fra før har best mulig helse, både fysisk og psykisk.

Det er viktig å være klar over at stor bukplastikk ikke er en slankeoperasjon, men en operasjon som fjerner overflødig hud og eventuelt mindre mengder overflødig fettvev, og hvor man samtidig kan stramme slapphet eller separasjon i bukmuskulaturen.

Se her for mer informasjon om bukplastikk!

ANNONSE