ANNONSE

Hudoppstramming med massasje og AWT

Mekanisk massasjebehandling som LPG Endermologi og trykkbølgebehandling (AWT) kan bidra til å redusere uønskede fettansamlinger, behandle cellulitter og stramme opp slapp eller overflødig hud.

Begge behandlingsformer gir en mekanisk påvirkning av huden som stimulerer til styrke og spenst i bindevevet og økt nedbrytning av fettvevet (lipolyse). Behandlingene er uten bivirkninger og uten nedetid (tilhelingstid).

Hudoppstramming med massasje og AWT
Illustrasjon: Hudoppstramming med massasje og AWT
Sist oppdatert: 9. Des. 2017
Ønsker du å profilere din klinikk her? Ta kontakt for samarbeidsavtale

Sjekk priser og ventetider innen «Hudoppstramming med massasje og AWT»

Den mest kjente mekaniske bindevevsmassasjen er en patentert behandling som kalles for LPG Endermologi. Både LPG og trykkbølgebehandling (AWT, acoustic wave therapy) benyttes innen kosmetisk medisin for å:

  • redusere cellulitter
  • stramme opp slapp hud
  • gi huden et mer spenstig og ungdommelig preg

Behandlingen kan benyttes alene eller i kombinasjon med andre kosmetiske terapier.

Hvem egner seg til behandling med dyp bindevevsmassasje og trykkbølgebehandling

Behandling med LPG Endermologi, også kalt lipomassasje, og trykkbølgebehandling kan være nyttig dersom du har lett hudoverskudd eller dersom du har små lokale fettansamlinger som du ikke klarer å slanke bort. I tillegg er behandlingene godt egnet til å redusere eller fjerne cellulitter. LPG Endermologi er faktisk FDA godkjent for behandling av cellulitter.

Dersom du ikke tåler større inngrep som krever kirurgisk behandling kan også både LPG og AWT være gode behandlingsalternativer, siden de er i praksis uten bivirkninger og har kort eller ingen tilhelingstid.

Les mer om LPG og trykkbølgebehandlingen her!

Andre behandlingsalternativer for overskuddshud, figurforming og cellulitter

Body Wraps

En annen kosmetisk behandling som skal ha effekt på figurforming, gi hudoppstramming og redusere cellulitter er såkalt body wraps. Ved body wraps tilføres huden en kombinasjon av potente næringsstoffer som så pakkes inn i huden over en periode på ca. 30-60 minutter.

Laser-, ultralyd- og radiofrekvensbehandling

Både laser, ultralyd og radiofrekvens benyttes i kosmetisk medisin for å gi en hudoppstrammende effekt, fjerne uønskede fettansamlinger og redusere cellulitter. Behandlingene avsetter energi i de dypere hudlagene som strammer opp bindevevet, stimulerer kroppen til å produsere mer bindevevsprotein (kollagen og elastin) og bryter ned fettcellene (lipolyse). Behandlingene kan ha god effekt og gir samtidig få eller ingen bivirkninger eller nedetid

Kirurgiske behandlinger

Dersom du har stort hudoverskudd i ansiktet eller andre steder i kroppen, eller dersom du har dype rynker og furer, vil andre behandlingsformer være mer effektive.

Fettfjerning

For figurforming og fettfjerning er kirurgisk fettsuging den aller mest effektive behandlingen. Andre behandlingsalterantiver uten kirurgi som har blitt mer populære de siste årene er fettfrysing (CoolSculpting) og fettfjerning med laser (Laser lipolyse).

Kirurgiske behandlinger

For fjerning av større overskuddshud eller betydelige rynker og furer i huden anbefales kirurgiske inngrep som ansiktsløft, panneløft, bukplastikk og seteløft.

ANNONSE