ANNONSE

LPG Endermologi

LPG Endermologi er en patentert dyp bindevevsmassasje som benyttes for å redusere cellulitter, fjerne uønskede fettansamlinger og stramme opp slapp hud.

Behandlingen tar ca 30 minutter, er smertefri og uten bivirkninger. Vanligvis anbefales 8-15 behandlinger for optimalt resultat.

LPG Endermologi
Illustrasjon: LPG Endermologi
Sist oppdatert: 28. Mai 2017
Ønsker du å profilere din klinikk her? Ta kontakt for samarbeidsavtale

Hva er LPG Endermologi?

LPG Endermologi er en patentert dyp bindevevsmassasje utviklet av franskmannen Louis Paul Guitay (LPG). Guitay oppdaget de positive effektene ved dyp bindevevsmassasje og utviklet derfor en maskin som kunne erstatte den manuelle massasjen. Massasjebehandlingen utført av LPG Endermologi kalles også for mekanisk bindevevsmassasje og lipomassasje.

Behandlingen er den første cellulitt behandlingen esom er godkjent av FDA. I tillegg til å redusere cellulitter kan LPG bidra med å redusere uønskede fettansamlinger og stramme opp slakk eller rynkete hud. Behandlingen kan benyttes både på ansikt og kropp.

(Tjenester / behandlinger)

Hvordan foregår behandling med LPG Endermologi?

LPG Endermologi kan benyttes til behandling av både kroppen (mage, lår, rumpe etc.) og ansikt. Du avtaler med terapeuten på forhånd hvilke områder som skal behandles.

Delen av kroppen som skal behandles pakkes først inn i en tett strømpe (LPG-drakt). Deretter føres behandlingshodet mot strømpen. Ved hjelp av vakum-sug løftes huden inn i behandlingshodet hvor den masseres mellom vibrerende metallruller. Teraputen fører behandlingshodet sakte frem og tilbake over delen av kroppen som skal behandles.

En behandling tar vanligvis ca 30 minutter, men dette avhenger av hvort stor område som skal masseres. Behandlingen er ikke ubehagelig eller smertefull og det er ingen nedetid i etterkant - du kan gå rett på jobb eller ut blant venner.

Man anbefaler gjerne 8-15 behandlinger for optimal effekt, som regel med 1-2 behandlingssekvenser per uke.

(Tjenester / behandlinger)

Hvilken effekt kan man oppnå ved hjelp av LPG?

LPG Endermologi er FDA godkjent for behandling av cellulitter. Vanligvis oppnås god effekt etter ca 5 behandlinger, maksimal effekt ses etter 10-15 behandlingssekvenser.

Etter behandlingsserien anbefales det generelt at du tar 1-2 vedlikeholdsbehandlinger per måned.

I tillegg til reduksjon av cellulitter egner LPG seg til å:

  • redusere lokale fettansamlinger, såkalt lipomassasje
  • stramme opp slapp hud
  • gi bedre forutsetninger før fettsuging eller laser lipolyse
  • forbedre resultatet etter fettsuging eller laser lipolyse
(Tjenester / behandlinger)

Hvordan virker LPG Endermologi?

Hensikten med den dype bindevevsmassasjen utført av LPG maskinen er å stimulere kroppen til å øke produksjonen av bindevevsproteiner som kollagen og elastin, og å øke omsetningen av fettceller.

Disse effektene oppnås ved å øke temperaturen i vevet under huden og å bedre blodsirkulasjonen og lymfedrenasjen. Bedret sirkulasjon bidrar også til å lette fjerningen av avfallsstoffer og transportere bort overflødig vevsvæske.

(Tjenester / behandlinger)
ANNONSE