ANNONSE

Fettransplantasjon, ansikt

Fettransplantasjon til ansiktet er en kosmetisk behandling hvor kirurgen kan redusere aldersendringer eller bygge konturer og volum ved hjelp av ditt eget fettvev.

Fettransplantasjon, ansikt
Illustrasjon: Fettransplantasjon, ansikt
Sist oppdatert: 28. Mai 2017
Ønsker du å profilere din klinikk her? Ta kontakt for samarbeidsavtale

Sjekk priser og ventetider innen «Fettransplantasjon, ansikt»

Hva er fettransplantasjon til ansiktet?

Fettransplantasjon er et inngrep hvor plastikkirurgen henter fettvev fra en del av kroppen og sprøyter det tilbake til en annen del av kroppen. Spesielt er metoden benyttet til brystforstørring, rumpeforstørring og til behandling av ansiktet.

Fettransplantasjon til ansiktet benyttes enten til å motvirke aldersendringer slik som rynker og furer, eller for å endre ansiktskonturen og bygge volum. Ved å benytte eget fettvev kan du oppnå endringene du ønsker uten bruk av kunstige implantater (som kinn implantat eller hakeimplantat) eller fillere.

Fettransplantasjon til ansiktet gjøres ofte i kombinasjon med andre inngrep som ansiktsløft og øyelokksplastikk.

Hvem egner seg til fettransplantasjon til ansiktet?

Fettransplantasjon til ansiktet egner seg personer som er friske både fysisk og psykisk og som ønsker en mest mulig permanent forbedring av aldersforandringer i ansiktet eller til konturbygging i ansiktet.

Fordelen med fettransplantasjon fremfor fillere som Restylane, Juvederm og Teosyal, og bruk av kunstige implantater er at varigheten av fettransplantasjon er mer permanent. I tillegg er behandlingen mer naturlig, siden du benytter ditt eget fettvev som filler.

(Tjenester / behandlinger)

Hvordan foregår operasjonen?

Plastikkirurgen henter først fettvev fra en del av kroppen som har "for mye", oftest fra magen, lårene eller hoftene. Fettvevet fjernes herfra ved vanlig fettsuging.

Deretter bearbeides og prepareres fettvevet, og kirurgen velger ut det beste fettvevet som skal klargjøres til å overføres til ansiktet. Til sist injiseres (sprøytes) fettvevet til den eller de delene av ansiktet som skal behandles gjennom en tynn sprøyte.

Inngrepet utføres vanligvis i lokalbedøvelse, og du kan reise hjem samme dag.

(Tjenester / behandlinger)
ANNONSE