ANNONSE

Leppeforstørrelse med eget fett

Leppeforstørrelse med eget fett er et kosmetisk inngrep hvor kirurgen henter små mengder fettvev fra ett sted på kroppen din, og sprøyter det inn i leppene dine slik at de blir mer fyldige og får større volum.

Behandlingen er et alternativ til leppeforstørrelse med filler.

Leppeforstørrelse med eget fett
Illustrasjon: Leppeforstørrelse med eget fett
Sist oppdatert: 28. Mai 2017
Ønsker du å profilere din klinikk her? Ta kontakt for samarbeidsavtale

Sjekk priser og ventetider innen «Leppeforstørrelse med eget fett»

Hvorfor leppeforstørrelse?

Fettet i kroppen har mange viktige funksjoner, inkludert en viktig kosmetisk rolle. Riktig mengde fett under huden gir et glatt og spenstig utseende som forbindes med ungdommelighet.

Leppeforstørrelse gjøres gjerne enten dersom man er født med små lepper og ønsker å øke størrelsen og fylden på leppene, eller etter hvert som man eldes og leppene skrumper noe inn. Leppeforstørrelse kan også gjøres med fillere som Restylane og Juvederm.

(Tjenester / behandlinger)

Hvordan foregår operasjonen?

Fettransplantasjon eller lipofilling kan gi økt fylde og spenst i flere regioner som blant annet hake, kinnbein, lepper, underarm, bryst, rumpe, kjønnslepper og penis.

Under inngrepet vil plastikkirurgen fjerne fettvev fra en del av kroppen som har "for mye", oftest fra magen, lårene eller hoftene. Fettvevet fjernes herfra ved vanlig fettsuging (liposkulptur) behandling.

Fettvevet bearbeides og kirurgen velger ut det beste fettvevet som klargjøres til å overføres til leppene. Fettvevet injiseres til leppene gjennom en tynn sprøyte.

Leppeforstørrelse med fillere er gjerne en behandling må gjentas med faste mellomrom dersom man ønsker å oppretteholde resultatet. Leppeforstørrelse med eget fett er derimot en permanent behandling. I noen tilfeller må man derimot gjenta behandlingen 1-2 ganger for ønsket varig effekt.

ANNONSE