ANNONSE

Juvederm Volbella

Juvederm Volbella er en filler fra Juvederm som er spesialdesignet til å gi leppeforstørrelse. Produktet kan også fjerne små rynker omkring munnen og leppene.

Juvederm Volbella
Illustrasjon: Juvederm Volbella
Sist oppdatert: 28. Mai 2017
Ønsker du å profilere din klinikk her? Ta kontakt for samarbeidsavtale

Sjekk priser og ventetider innen «Juvederm Volbella»

Hva er Juvederm Volbella?

Juvederm Volbella er en filler innen Juvederm serien som er spesialdesignet til å gi leppene dine økt volum og fylde. Volbella skiller seg fra Smile ved at den er mer egnet til finjusteringer av leppevolumet. Juvederm Smile er gjerne mer egnet til større volumøkninger for enda mer fyldige lepper.

Produktet brukes også til å eliminere små rynker omkring leppene og er egnet til å gjevne ut arr etter kviser.

Hva er fillere fra Juvederm?

Juvederm er en serie med hudforyngende produkter fra Allergan. Aller mest kjent er de kanskje for sine fillere som glatter ut rynker og furer i huden, og gir deg et mer ungdommelig utseende.

I likhet med Restylane inneholder Juvederm sukkermolekylet hyaluronsyre som har en unik egenskap til å binde væske. Hyaluronsyre finnes naturlig i kroppen til både mennesket og mange dyr. Oppgaven til hyaluronsyren er å gi vevet økt volum og elastisitet. Ved behandling med filler tilføres derfor huden økt volum og elastisitet samtidig som rynker og furer reduseres.

Siden hyaluronsyre finnes naturlig i kroppen er behandling med Juvederm forbundet med svært få bivirkninger eller andre allergiske reaksjoner.

Juvederm inneholder i tillegg til hyaluronsyre også lokalbedøvelsesmiddelet lidokain. Dette gjør at du får en umiddelbar lokalbedøvelse i forbindelse med behandlingen. De fleste tolererer derfor behandlingen svært godt uten nevneverdig ubehag.

(Tjenester / behandlinger)

Er behandling med Juvederm Volbella for deg?

Leppens form og volum, i tillegg til dens sentrale plassering i ansiktet gjør at den får mye oppmerksomhet. En fyldig leppe er hos kvinner også gjerne assosiert med ungdommelighet og fruktbarhet.

Juvederm Volbella er en filler fra Juvederm som er spesialdesignet til å øke leppevolumet til ønsket størrelse og form. Dersom du ønsker fyldigere og mer iøynefallende lepper kan Juvederm Volbella være en egnet behandling.

Det finnes en rekke andre produkter innen Juvederm serien som alle er spesialdesignet til ulike situasjoner og behov:

Effekten av Juvederm fillere med hyaluronsyre oppstår umiddelbart etter behandlingen. Siden det kan ta litt tid før filleren "setter seg" fullstendig, vil det endelige resultatet derimot ikke være klart før etter 1-2 uker.

(Tjenester / behandlinger)

Hvor lenge varer leppeforstørrelse med Juvederm Volbella?

Juvederm Volbella består av litt grovere og større hyaluronsyremolekyler enn flere andre Juvederm fillere. Dette bidrar til at behandlingsresultatet har lengre varighet, vanligvis inntil 12 måneder.

Dersom man ønsker vedvarende effekt utover dette, kreves gjentatte behandlinger.

(Tjenester / behandlinger)

Bivirkninger av Juvederm Volbella

Juvederm Voluma består hovedsakelig av hyaluronsyre som er nærmest identisk til hyaluronsyren som finnes i kroppen vår fra før. Dette gjør at risikoen for allergiske reaksjoner eller andre bivirkninger er svært lav.

Mange opplever et svakt ubehag når man sprøyter inn filleren under huden. Juvederm inneholder derimot lokalbedøvelse noe som gjør behandlingen mindre ubehagelig.

Det er vanlig med litt hevelse og rødhet i området som har vært behandlet de første dagene.

ANNONSE