ANNONSE

Juvederm Ultra Smile

Juvederm Ultra Smile er en filler i Juvederm Ultra serien som er spesielt designet til å gi økt volum og kontur i lepper.

Produktet kan også benyttes til å behandle rynker og furer omkring munnen.

Juvederm Ultra Smile
Illustrasjon: Juvederm Ultra Smile
Sist oppdatert: 28. Mai 2017
Ønsker du å profilere din klinikk her? Ta kontakt for samarbeidsavtale

Sjekk priser og ventetider innen «Juvederm Ultra Smile»

Ingen informasjon tilgjengelig...

Hva er Juvederm Ultra Smile?

Juvederm Ultra Smile er en filler innen Juvederm serien som har et innhold og en konsistens som gjør det spesielt godt egnet til å gi en naturlig leppeforstørrelse og til å fremheve leppekonturen.

Juvederm Volbella skiller seg fra Smile ved at den er mer egnet til finjusteringer av leppevolumet. Juvederm Smile er noe mer egnet til større volumøkninger av leppene.

Hva er fillere fra Juvederm?

Juvederm er en serie med hudforyngende produkter fra Allergan. Aller mest kjent er de kanskje for sine fillere som glatter ut rynker og furer i huden, og gir deg et mer ungdommelig utseende.

I likhet med Restylane inneholder Juvederm sukkermolekylet hyaluronsyre som har en unik egenskap til å binde væske. Hyaluronsyre finnes naturlig i kroppen til både mennesket og mange dyr. Oppgaven til hyaluronsyren er å gi vevet økt volum og elastisitet. Ved behandling med filler tilføres derfor huden økt volum og elastisitet samtidig som rynker og furer reduseres.

Siden hyaluronsyre finnes naturlig i kroppen er behandling med Juvederm forbundet med svært få bivirkninger eller andre allergiske reaksjoner.

Juvederm inneholder i tillegg til hyaluronsyre også lokalbedøvelsesmiddelet lidokain. Dette gjør at du får en umiddelbar lokalbedøvelse i forbindelse med behandlingen. De fleste tolererer derfor behandlingen svært godt uten nevneverdig ubehag.

(Tjenester / behandlinger)

Er behandling med Juvederm Ultra Smile for deg?

Juvederm Ultra Smile er en filler som er spesialdesignet til å gi økt leppevolum. Dersom du ønsker mer markerte og større lepper, eller ønsker å fjerne ugjevnheter og furer i huden omkring munnen, kan Juvederm Ultra Smile være en egnet behandling.

Det finnes en rekke andre produkter innen Juvederm serien som alle er spesialdesignet til ulike situasjoner og behov:

Effekten av Juvederm fillere med hyaluronsyre oppstår umiddelbart etter behandlingen. Siden det kan ta litt tid før filleren "setter seg" fullstendig, vil det endelige resultatet derimot ikke være klart før etter 1-2 uker.

(Tjenester / behandlinger)

Hvor lenge varer effekten av Juvederm Ultra Smile?

Juvederm Ultra Smile består av litt grovere og større hyaluronsyremolekyler enn enkelte andre Juvederm fillere. Dette bidrar til at behandlingsresultatet har lengre varighet, de aller fleste opplever at resultatet vedvarer inntil 12 måneder.

Dersom man ønsker vedvarende effekt utover dette, kreves gjentatte behandlinger.

(Tjenester / behandlinger)

Bivirkninger av Juvederm Ultra Smile

Juvederm Ultra Smile består hovedsakelig av hyaluronsyre som er nærmest identisk til hyaluronsyren som finnes i kroppen vår fra før. Dette gjør at risikoen for allergiske reaksjoner eller andre bivirkninger er svært lav.

Mange opplever et svakt ubehag når man sprøyter inn filleren under huden. Juvederm inneholder derimot lokalbedøvelse noe som gjør behandlingen mindre ubehagelig.

Det er vanlig med litt hevelse og rødhet i området som har vært behandlet de første dagene.

ANNONSE