ANNONSE

Juvederm Hydrate

Juvederm Hydrate er ikke en klassisk filler, men en hudforyngende behandling som tilfører huden fuktighet og glød fra innsiden.

Produktet benyttes spesielt i ansiktet, på hender, på halsen og i utringningen.

Juvederm Hydrate
Illustrasjon: Juvederm Hydrate
Sist oppdatert: 28. Mai 2017
Ønsker du å profilere din klinikk her? Ta kontakt for samarbeidsavtale

Sjekk priser og ventetider innen «Juvederm Hydrate»

Hva er Juvederm Hydrate?

Juvederm Hydrate er et hudforyngende produkt fra Juvederm som tilfører huden fuktighet fra innsiden. Skjønnhetsproduktet ble lansert i Europa i 2010.

Hydrate inneholder mer tyntflytende hyaluronsyre enn andre fillere. Dette gjør at produktet ikke har den klassiske volumeffekten som andre fillere er kjent for, men i større grad fordeler seg jenvt under huden der den sprøytes inn. I tillegg inneholder den antioksidanten mannitol, som hindrer nedbryting av hyaluronsyren og beskytter huden mot skadelige frie radikaler.

Hyaluronsyre har en unik vannbindende og fuktighetsgivende kapasitet. Faktisk kan hyaluronsyre binde over 1000 ganger sin egen vekt i fuktighet! Dette bidrar til å gi Juvederm Hydrate en unik fuktighetsgivende effekt som gjør at den kan smøre huden fra innsiden.

Produktet benyttes til å tilføre fuktighet og øke hudens glød og ungdommelighet. Spesielt benyttes Hydrate i ansiktet, på halsen, hender og i brystregionen (decolletage).

(Tjenester / behandlinger)

Er behandling med Juvederm Hydrate noe for deg?

Etter hvert som man blir eldre mister huden noe av sin spenst, elastisitet og fuktighet. Dette gjør at det oppstår aldringstegn i huden i form av rynker og furer, og huden blir mindre elastisk og myk. Disse aldringstegnene oppstår gjerne tidligst i ansiktet, på hendene og i brystregionen hos noen kvinner.

Juvederm Hydrate er en effektiv og naturlig behandling som tilfører huden fuktighet og spenst og gir den et mer ungdommelig preg. Klinikkene som tilbyr dette produktet anbefaler at det benyttes allerede når du begynner å merke små aldringstegn i huden. Ved å starte behandlingen tidlig unngår man at større rynker og furer "setter seg" i huden og gjør senere behandlinger vanskeligere.

Behandlingen reduserer slik aldringstegn som rynker og linjer i huden og gir den mer glød.

Skinbooster har mye av de samme egensakpene som Hydrate

Blir du fornøyd med resultatet?

Juvederm Hydrate er en populær behandling som tolereres godt og gir bra resultat.

I følge en studie fra 2010 har man funnet ut at 95 % av de som fikk behandling med Juvederm Hydrate var fornøyde med resultatet, og 85 % ville anbefale behandlingen til en venn.

Hvor lang er nedetiden etter behandlingen?

Noen, men ikke alle, opplever lettgradig hevelse og/eller rødhet i huden de første 1-2 dagene etter behandlingen. Så lenge du kan leve med dette, er det ingenting i veien for at du kan fortsette dine daglige aktiviteter umiddelbart etter injeksjonene.

Hvor lenge varer behandlingen med Juvederm Hydrate?

Hyaluronsyren i Juvederm brytes gradvis ned av kroppen. Siden hyaluronsyren i Juvederm Hydrate er mer tyntflytende enn i andre fillere, brytes den også noe raskere ned. For å motvirke dette har Juvederm tilført antioksidanten mannitol som beskytter både huden og hyaluronsyren mot frie radikaler og slik gjør at effekten blir mer langvarig. Vanligvis kan du forvente at behandlingsresultatet vedvarer ca. 4-6 måneder (mot ca 6-18 måneder for øvrige fillere fra Juvederm).

Etter dette må behandlingen gjentas dersom man ønsker å opprettholde resultatet.

(Tjenester / behandlinger)

Bivirkninger av Juvederm Hydrate

Juvederm består hovedsakelig av hyaluronsyre som er nærmest identisk til hyaluronsyren som finnes i kroppen vår fra før. Dette gjør at risikoen for allergiske reaksjoner eller andre bivirkninger er svært lav.

Ingen behandlinger er derimot helt uten bivirkninger. Blant bivirkningene du bør være klar over dersom du vurderer behandling med Juvederm er:

  • Lett ubehag ved injeksjon. Mange opplever et svakt ubehag når man sprøyter inn produktet under huden. Terapueten (lege eller sykepleier) benytter derimot svært tynne nåler som gjør at de fleste tolererer behandlingen helt fint uten nevneverdige plager.
  • Hevelse og rødhet. Det er vanlig med litt hevelse og rødhet i området som har vært behandlet de første dagene.
  • Allergi. Allergiske reaksjoner er svært sjeldne.

Populære skjønnhetsbehandlinger nå

Hvem bør ikke bruke Juvederm Hydrate?

Selv om Juevederm Hydrate er et trygt produkt med svært få bivirkninger, frarådes du å benytte det dersom du

  • har kjent allergi mot hyaluronsyre eller mannitol
  • har en hud som danner hypertrofiske eller keloide arr
  • er gravid eller ammer
  • bruker enkelte medisiner
  • har betennelse eller infeksjon i huden
ANNONSE