ANNONSE

Restylane Skinbooster

Restylane Skinbooster er en hudforyngende serie fra Restylane som fungerer mer som mesoterapi enn som klassiske fillere.

Produktene (Restylane Vital, Vital Light og Lip Refresh) tilfører huden fuktighet innenfra. Resultatet er et økt ungdommelighet, spenst og elastisitet i huden.

Restylane Skinbooster
Illustrasjon: Restylane Skinbooster
Sist oppdatert: 28. Mai 2017
Ønsker du å profilere din klinikk her? Ta kontakt for samarbeidsavtale

Sjekk priser og ventetider innen «Restylane Skinbooster»

Hva er Restylane Skinbooster?

Restylane Skinbooster er en serie med skjønnhetsprodukter fra Restylane som ble lansert tilbake i 2005. Serien består av Restylane Vital, Restylane Vital Light og Restylane Lip Refresh.

Etter hvert som vi blir eldre mister huden fuktighet, spenst og elastisitet, tildels som følge av vedvarende nedbrytning og tap av hyaluronsyre. Hensikten med Restylane Skinbooster er å erstatte dette tapet ved å tilføre mer av den væskebindende hyaluronsyren.

I motsetning til ved klassiske fillere fra Restylane, injiseres skinbooster produktene i små mengder i huden med noen få cm mellomrom mellom hvert injeksjonssted, og gjerne behandles større hudområder i samme seanse. Behandlingen fungerer altså mer som mesoterapi enn som filler. Innholdet i sprøytene er gele med hyaluronsyrepartikler som er mindre enn ved klassiske fillere, de gir derfor ikke den samme volumbyggende effekten.

Enderesultatet av behandlingen er økt fuktighet i vevet under huden. Dette gjør at huden får et mer ungdommelig preg, samtidig økes dens glatthet og elastisitet.

Restylane Skinbooster egner seg også godt til å fylle små, ujevne linjer i huden.

Skinbooster egner seg til behandling av:

  • Ansikt
  • Lepper
  • Hals
  • Hender
  • Utringning
(Tjenester / behandlinger)

Mer om Skinbooster produktene

Produktene i Restylane Skinbooster seriene er

  • Restylane Vital
  • Restylane Vital Light
  • Restylane Lip Refresh

Restylane Vital

Benyttes i forbindelse med hudforyngelse av moden og gjerne noe solskadet hud.

Restylane Vital Light

Kan benyttes på samme hudtype som Vital, men er aller best egnet som forebyggende behandling av yngre og glattere hud.

Restylane Lip Refresh

Har ikke samme volumbyggende effekt som øvrige fillere som benyttes til leppeforstørrelse, men egner seg aller best til å gjenvinne leppenes fuktighet og naturlige fylde.

Hvor raskt kan man se resultatet av behandling med Restylane Skinbooster?

Effekten av Restylane Skinbooster kan til en viss grad ses med en gang, men i mindre grad enn ved behandling med klassiske fillere. Vanligvis vil man ikke oppleve full effekt av Restylane Skinbooster før etter ca. 6 måneder.

Det endelige resultatet er avhengig av din hud og dine ansiktskonturer, men er i tillegg avhengig av den som setter behandlingen.

ANNONSE