ANNONSE

Kinn implantat

Innsetting av kinn implantat er en kosmetisk operasjon hvor plastikkirurgen plasserer et implantat i kinnregionen for å oppnå mer markerte kinnben og endret ansiktskontur.

Kinn implantat
Illustrasjon: Kinn implantat
Sist oppdatert: 28. Mai 2017
Ønsker du å profilere din klinikk her? Ta kontakt for samarbeidsavtale

Sjekk priser og ventetider innen «Kinn implantat»

Hvorfor kinn implantat?

Kinnbensimplantater kan brukes for å oppnå mer markerte kinnben og bedre harmoni i ansiktskonturen. Markerte kinnben har stor påvirkning på selve ansiktskonturen.

Dersom man fra naturen sin side har lite markerte kinnben, kan innlegging av implantat i kinnregionen gjøre noe med dette.

Med alderen taper kroppens strukturer elastisitet og vev i underhuden og ansiktet får en mer firkantet form. Ved å benytte kinnbensimplantater alene, eller i kombinasjon med plastisk kirurgi som ansiktsløft eller fettransplantasjon, kan dette bidra til at ansiktet kan få en mer ungdommelig og trekantet form.

(Tjenester / behandlinger)

Hva er et ansiktsimplantat?

Ansiktsimplantater brukes først og fremst til å gjøre kinnben og eller hake mer fremtredende i ansiktskonturen. Se her for mer informasjon om hakeimplantat.

Vanligvis brukes implantater laget av silikon, disse festes under benhinnen slik at de ligger stabilt uten å bevege seg. De senere årene er det også kommet implantater som er laget i porøst materiale slik at blodårer og kroppens eget vev kan vokse inn i implantatet for bedret stabilitet.

(Tjenester / behandlinger)

Finnes det andre behandlinger som kan fremheve ansiktskonturen?

I tillegg til implantater kan kinnregionen og ansiktskonturene fremheves ved hjelp av:

  • Fettransplantasjon (lipofilling)
  • Filler

Lipofilling

Ved lipofilling flytter kirurgen ditt eget fettvev fra et område med overskudd av fett, til et område med underskudd av fett eller hvor du ønsker å øke volumet under huden.

Filler

Fillere er stoffer som legen kan injisere under huden for å motvirke aldersforandringer og for å bygge volum og konturer. Spesialdesignede fillere benyttes til å øke volum og fremheve konturen i kinnregionen.

(Tjenester / behandlinger)
ANNONSE