ANNONSE

Fettransplantasjon, hake

Fettransplantasjon til haken er et kirurgiske inngrep hvor man henter fett fra en annen del av kroppen og flytter det til haken.

Fettransplantasjon til haken er hovedsakelig benyttet som kosmetisk behandling for å bygge volum og endre hakekonturen. Inngrepet er et alternativ til implantat og filler.

Fettransplantasjon, hake
Illustrasjon: Fettransplantasjon, hake
Sist oppdatert: 28. Mai 2017
Ønsker du å profilere din klinikk her? Ta kontakt for samarbeidsavtale

Sjekk priser og ventetider innen «Fettransplantasjon, hake»

Hvem egner seg til fettransplantasjon til haken?

Fettransplantasjon til haken egner seg for personer som er friske både fysisk og psykisk og som ønsker en mest mulig permanent forbedring av hakekonturen.

Fettransplantasjon av eget fett til hakeregionen kan gjøres ved avvikende skjelettstruktur med noe tilbaketrukken hake. Atlernative behandlinger ved tendens til inntrukken hake er hakeimplantat og fillere. Fettransplantasjon til haken kan også gjøres som tilleggsprosedyre ved ansiktsløftning.

Fettet i kroppen har mange viktige funksjoner, men også en betydelig kosmetisk effekt. Riktig mengde fett under huden gir et glatt og spenstig utseende som forbindes med ungdommelighet.

(Tjenester / behandlinger)

Hvordan foregår operasjonen?

Plastikkirurgen fjerner fettvev fra en del av kroppen som har "for mye", oftest fra magen, lårene eller hoftene. Fettvevet fjernes herfra ved vanlig fettsuging (liposkulptur) behandling.

Fettvevet bearbeides og kirurgen velger ut det beste fettvevet som klargjøres til å overføres til haken. Fettvevet injiseres til haken gjennom en tynn sprøyte.

(Tjenester / behandlinger)
(Tjenester / behandlinger)
ANNONSE