ANNONSE

Sculptura

Sculptura er en såkalt kollagenstimulerende filler som stimulerer kroppen til å lage mer av sin egen naturlige filler - kollagen.

Vanligvis anbefales behandlingsserie med 4-6 ukers mellomrom. Effekten etter behandling med Sculptura oppstår ikke umiddelbart, men etter inntil ca 6 måneder.

Sculptura
Illustrasjon: Sculptura
Sist oppdatert: 28. Mai 2017
Ønsker du å profilere din klinikk her? Ta kontakt for samarbeidsavtale

Sjekk priser og ventetider innen «Sculptura»

Hva er Sculptura?

Sculptura er en filler laget melkesyre, et stoff som finnes naturlig i kroppen din fra før. Siden innholdet i filleren er biologiske stoffer som naturlig brytes ned av kroppen, er behandlingen trykk og forekomsten av bivirkninger som allergi er svært lav.

(Tjenester / behandlinger)

Hvordan virker Sculptura?

Sculptura skiller seg fra fillere som Restylane, Juvederm og Teosyal som inneholder sukkermolekylet hyaluronsyre. Disse fillerne øker volumet i vevet og glatter ut rynker i huden ved hjelp av den vannbindende egenskapen til hyaluronsyre.

Sculptura derimot, fungerer ved å stimulerer kroppen til å øke produksjonen av bindevevsproteinet kollagen. Kollagen bidrar til elastisitet og styrke i vevet og gir en fastere og mer elastisk hud med mindre rynker og linjer.

Andre kollagenstimulerende filllere er Radiesse og Ellanse.

(Tjenester / behandlinger)

Hvor lenge varer effekten av behandlingen?

Siden Sculptura stimulerer kroppen til å lage sin egen filler, er effekten noe lengre enn ved enkelte andre fillere. Vanligvis kan du forvente at resultatet vedvarer i ca. 2 år.

Er Sculptura noe for deg?

Sculptura egner seg til å motvirke rynker og furer i huden og fylle ut tapt volum i ansiktet. Spesielt er behandlingen egnet mot:

  • Dype linjer mellom nesen og munnen (nasolabial folden)
  • Rynker omkring munnen (marionett linjer)
  • Nedsunkne kinnbein
  • Rynker i kinnregionen

Sculptura er ikke egnet til å gi leppeforstørrelse eller for bruk omkring øynene.

Produktet ble godkjent av FDA (Food and Drug Administration) i 2004. For å bli FDA godkjent kreves bevis for at produktet er trygt og at det har dokumentert behandlingseffekt.

ANNONSE