ANNONSE

Radiesse

Radiesse filler er en såkalt kollagenstimulerende filler som motvirke aldringstegn og rynker i huden og øker volumet under huden ved å øke kroppens produksjon av bindevevsproteinet kollagen.

Radiesse kan også brukes til å redusere rynker i ansiktet og til skulpturering blant annet i kinnebeinsområdet og hakepartiet.

Radiesse
Illustrasjon: Radiesse
Sist oppdatert: 28. Mai 2017
Ønsker du å profilere din klinikk her? Ta kontakt for samarbeidsavtale

Sjekk priser og ventetider innen «Radiesse»

Hva er Radiesse?

Radiesse er en filler som benyttes til å redusere rynker og aldringstegn i huden og til å gjenvinne volum i ansiktet. Filleren består av ca. 30 % calsium hydroxyapatitt og 70 % gele. Calsium hydroxyapatit forekommer naturlig i kroppen. Ved å bruke naturlige innholddsstoffer sikrer Radiesse at forekomsten av allergiske reaksjoner og andre bivirkninger er svært lav.

Calsium hydroxyapatit partiklene i Radiesse sprer seg jevnt omkring i vevet under huden. Her stimulerer de kroppen din til å øke produksjonen av bindevevsproteinet kollagen. Kollagen er en av de viktigste komponentene i bindevev og støttevev i kroppen. Ved å øke innholdet av dette proteinet øker volum, styrke og elastisitet i vevet og huden blir glattere og jevnere.

Radiesse er godkjent av FDA i USA og ar godkjent europeisk CE sertifikat. For å bli godkjent av FDA og CE kreves det at produktet er trygt å bruke og at det har dokumentert effekt.

Radiesse kom først på markedet i USA 2000 og til Europa i 2004.

(Tjenester / behandlinger)

Hvor lenge varer effekten av Radiesse?

Etter som tiden går brytes Calsium hydroxyapatit partiklene ned, mens kollagen strukturen vedvarer. Effekten av Radiesse er derfor generelt noe lengre enn fillere som består av hyaluronsyre (som Restylane, Juvederm og Teosyal), siden kroppens eget vev gradvis erstatter molekylene i Radiesse. Filleren varer vanligvis ca 18 måneder mot gjennomsnittlig 6-12 måneder for hyaluronsyrebaserte produkter. Dersom du benytter Radiesse trenger du derfor ikke påfyll like ofte som ved enkelte andre fillere.

Andre produkter som i likhet med Radiesse klassifiseres som såkalte kollagenstimulerende er Ellanse og Sculptura.

(Tjenester / behandlinger)

Er Radiesse noe for deg?

Radiesse er en filler som består av naturlige stoffer som finnes i kroppen fra før. Dette gjør Radiesse til en trygg behandling. Ved å stimulere kroppen til å øke produksjonen av bindevevsproteinet kollagen, oppnås økt volum og glattere hud som varer lengre enn med mange konkurrerende fillere.

Radiesse er godt egnet til å motvirke aldringstegn i huden som tap av elastisitet og utvikling av rynker og furer. Spesielt er filleren egnet til bruk mot rynker og furer

  • mellom nese og munnen (nasolabial folden eller smilerynken)
  • omkring munnen

Andre behandlingsområder:

  • Radiesse egner seg til å konturendring i ansiktet og til å øke volumet og kompensere for nedsunkne kinnbeinsområder som ofte kan oppstå med økende alder
  • Filleren er egnet til å gi økt volum og spenst i huden på hender
  • Behandling av nedsunkne arr (hypotrofiske arr) etter kviser

ANNONSE