ANNONSE

Ellansé

Ellansé er en filler som stimulerer kroppen til å øke produksjonen av det naturlige bindevevsproteinet kollagen.

Filleren benyttes til å glatte ut rynker og furer i huden, gi økt volum i hule områder og til volumbygging i kinnregionen.

Ellanse kommer i fire varianter, basert på hvor lenge man ønsker effekt av behandlingen. Ellanse S varer kortest, ca 1 år, mens Ellanse E varer lengst, ca 4 år. Dette er lengre enn de fleste andre fillere på markedet.

Ellansé
Illustrasjon: Ellansé
Sist oppdatert: 28. Mai 2017
Ønsker du å profilere din klinikk her? Ta kontakt for samarbeidsavtale

Sjekk priser og ventetider innen «Ellansé»

Hva er Ellanse?

Ellanse er en filler fra Sinclairpharma som er godt egnet til å gi økt volum i ansiktsregionen, fylle ut hule områder og til glatte ut rynker linjer og rynker. Huden får økt fylde, spenst og vitalitet og folder glattes ut. Ellansé er mest brukt i ansiktsregionen.

Filleren er fremstilt av biomedisinsk polycaprolactone som er et stoff bestående av svært små partikler. Innholdet i Ellansé medvirker til å øke hudens kollagenproduksjon, i likhet med andre kollagenstimulerende fillere som Sculptura og Radiesse. I tillegg til å øke hudens kollagenproduksjon, skiller Ellanse seg altså ut ved å samtidig gi umiddelbar korreksjon av rynker og folder i likhet med hyaluronsyrebaserte fillere som Restylane, Juvederm og Teosyal.

Ellansé er regnet som et trygt bionedbrytbart materiale, og er derfor i tillegg benyttet i medisinsk kirurgisk sammenheng.

ANNONSE