ANNONSE

Bioslimming

Bioslimming er en av de nyeste body wrap behandlingene tilgjengelig. Bioslimming finnes både som hjemmebehandling og som wrap behandling på ulike kosmetiske klinikker.

Hensikten med behandlingen er å oppnå vektnedgang, reduksjon av cellulitter og å fjerne avfallsstoffer fra huden. Størst effekt av oppnås gjennom kurer med gjentatte behandlinger.

Bioslimming
Illustrasjon: Bioslimming
Sist oppdatert: 8. Jun. 2017
Ønsker du å profilere din klinikk her? Ta kontakt for samarbeidsavtale

Hva er Bioslimming?

Bioslimming fra Provence Cosmetics i Frankrike er en av de nyeste såkalte body wraps tilgjengelig. Body wrap er en kosmetisk behandling hvor deler av kroppen eller hele kroppen smøres inn av ulike stoffer, før den pakkes inn i plast eller annet materiale.

Heniskten med Bioslimming behandlingen er å oppnå vektreduksjon, fjerne cellulitter og å fjerne giftstoffer i huden (detox).

Se priser for alle typer body wraps

Hvordan foregår behandlingen?

Bioslimming behandlingen finnes i to varianter, en behandling du får hos kosmetiske klinikker og en behandling som du kan benytte hjemme. Denne artikkelen omtaler behandlingsformen som fås på klinikk.

Behandlingen inndeles i to stadier:

Steg 1

I første steg i behandlingen med Bioslimming påføres Detox Base, Active Slim Gel og Active Slim Cream. Produktene masseres inn i områdene av kroppen man ønsker å behandle. Detox Base gir en lett avkjølende effekt i huden. Ultra Slim Gel og Ultra Slim Cream medvirker blant annet til økt sirkulasjon i vevet. Etter at produktene er massert inn dekkes de av en plastikkfolie (saran wrap). Nå skal du ligge og slappe av i ca 40 minutter, mens stoffene virker på kroppen din.

Steg 2

I andre steg av behandlingen fjernes wrapen før terapeuten masserer Ultra Slim Effect inn i områdene som behandles. Denne kremen skal ligge på slik at innholdet virker lengst mulig (inntil ca. 12 timer etter behandlingen).

Hvilke stoffer finnes i Bioslimming produktene?

I kremene fra Bioslimming finnes blant annet følgende innholddstoffer:

  • Planteekstrakter
  • Koffein
  • Oljer
  • Algeekstrakt
  • Plantebaserte thermo-agenter (som gjør huden varm eller kald)
(Tjenester / behandlinger)

Hvilken effekt oppnås med Bioslimming?

I følge produsenten selv oppnås følgende effekter av behandling med Bioslimming:

  • Inntil 67 % reduksjon av cellulitter og fettansamlinger i kroppsområdene som behandles (innen 4 uker)
  • Gjennomsnittlig 1-4 cm diameterreduksjon i området som behandles (feks lår, midje, rumpe etc.)
  • Opplevelse av mykere og fastere hud
  • Fjerning av avfallsstoffer i huden (såkalt detox effekt)
  • Stimulere lymfedrenasje og øke forbrenningen

For størst effekt anbefales såkalte behandlingskurer med inntil 12 behandlinger over en periode på ca. 6 uker, og deretter en vedlikeholdsbehandling ca. 1 gang i måneden.

ANNONSE