ANNONSE

Mage-, lår- og seteplastikk

Plastisk kirurgi på magen, lår og setet er vanlige inngrep som gjøres for å fjerne overflødig hud og fettvev i disse regionene. Inngrepene kalles henholdsvis bukplastikk, lårplastikk og seteplastikk.

Mage-, lår- og seteplastikk
Illustrasjon: Mage-, lår- og seteplastikk
Sist oppdatert: 28. Mai 2017
Av Gunnar Austad Lege
Ønsker du å profilere din klinikk her? Ta kontakt for samarbeidsavtale
PROFILERT KLINIKK
Bestill time
Estetisk Medisinsk Senter
Sognsveien 75E
Priser fra 38125,-
PROFILERT KLINIKK
Bestill time
Akademikliniken Oslo Kirurgisk enhet
Sognsveien 70 a
Priser fra 46000,-

Sjekk priser og ventetider innen «Mage-, lår- og seteplastikk»

Velg inngrep

Full bukplastikk

Ved større vektendringer som kan oppstå som følge av slanking eller i forbindelse med svangerskap kan det danne seg et overskudd av hud, blant annet i magereionen. Et hudoverskudd er det ikke mulig å trene bort, siden huden ikke har noen form for muskulatur.

Ved full bukplastikk fjernes overskuddshud både på øvre og nedre del av magen. I tillegg er det vanlig å fjerne eventuelt underhudsfett med samtidig fettsuging. Mange strammer også samtidig opp bukmuskulaturen i samme seanse.

Liten bukplastikk

Ved overskuddshud bare i nedre del av mageregionen vil såkalt liten bukplastikk være det best egnede inngrepet for å fjerne denne huden. Mange kombinerer liten bukplastikk også med fettsuging. Liten bukplastikk kan ikke kombineres med oppstramming av bukmuskulaturen slik som ved full bukplastikk.

Lårplastikk

Etter større vektendringer kan det danne seg et overskudd av hud i lårregionen. Hensikten med lårplastikk er å fjerne hudoverskuddet og gi en mer ungdommelig kroppsfasong. Det er ikke uvanlig å kombinere lårplastikk med samtidig fettsuging av lårene.

Seteplastikk

Ved seteplastikk vil plastikkirurgen fjerne overflødig hud i seteregionen. Ofte kombineres seteplastikk med lårplastikk, eventuelt som ledd i såkalt bodylift hvor man fjerner overflødig hud fra mageregionen fremme til ryggen bak.

ANNONSE