ANNONSE

VelaShape

VelaShape er en kosmetisk behandling som reduserer cellulitter, strammer huden og bedrer kroppsformen. Behandlingen utføres ved en kombinasjon av vakum massasje, infrarødt lys og radiofrekvens energi. Selve prosedyren er smertefri og gir ingen nedetid (tilhelingstid).

VelaShape
Illustrasjon: VelaShape
Sist oppdatert: 3. Des. 2017
Ønsker du å profilere din klinikk her? Ta kontakt for samarbeidsavtale

Hva er VelaShape?

VelaShape er en kosmetisk behandling som benytter tre ulike teknologier til å behandle vevet i underhuden for å redusere cellulitter, fjerne overføldig fettvev og gi en strammere og mer elastisk hud. Hensikten med behandlingen er hudoppstramming og figurforming.

Behandlingen kan benyttes på nærmest alle av kroppens hudområder inkludert ansikt, armer, lår, rumpe og mage. Siden effekten oppnås uten bruk av kniv eller laser er VelaShape helt uten nedetid (tilhelingstid) og utføres uten ubehag eller smerter.

(Tjenester / behandlinger)

Hvordan oppnås behandlingseffekten?

Effekten av VelaShape behandlingen oppnås ved en kombinasjon av tre ulike teknologier.

Vakum teknologien i kombinasjon med infrarødt lys (IR lys) og bipolar radiofrekvensenergi påvirker de dypere hudlagene. Fettcellene varmes opp og stimuleres til nedbrytning samtidig som bindevevet strammes opp. I tillegg stimuleres huden til produksjon av egne bindevevsprotein (elastin og kollagen) som øker elastisiteten og stramheten i huden.

(Tjenester / behandlinger)

Hvordan foregår behandlingen med VelaShape?

Spesialutdannede terapeuter legger behandlingshodet på delen av huden som skal utbedres. Selve prosedyren oppleves vanligvis som en varm dypvevsmassasje og er ikke smertefull.

Behandlingstiden er avhengig av hvor stor del av huden som behandles, vanligvis tar en behandlingssekvens ca 30 minutter - 1 time.

Det er vanlig at man opplever huden som litt varm noen timer i etterkant. Enkelte opplever også at huden ekan være litt rødlig eller lilla de første timene etter behandlingen.

(Tjenester / behandlinger)

Hvor mange behandlinger anbefales?

Vanligvis anbefales 3 behandlingsserier for best effekt, men dette vurderes individuelt. I enkelte tilfeller kan det være tilstrekkelig med 1 behandling.

(Tjenester / behandlinger)

Hvem kan behandles med VelaShape?

I prinsippet kan alle med cellulitter, slapp hud eller områder med lokalt fettoverskudd behandles med VelaShape. Ideelle kandiater er derimot personer med kroppsmasseindeks (KMI / BMI) under 30.

ANNONSE