ANNONSE

Princess

Princess er en serie med hudforyngende produktere, mest kjent for fillere som glatter ut rynker og linjer i ansiktet.

Princess benytter i likhet med Restylane og Juvederm av det vannbindende stoffet hyaluronsyre, som finnes naturlig i kroppen.

Er behandling med Princess filler noe for deg?

Etter som man blir eldre oppstår det aldersforandringer i huden. Huden og vevet like under huden mister noe av sin elastisitet, blir slappere og det oppstår rynker og furer. I tillegg fremstår huden gjerne tørrere og mindre ungdommelig. Dette skyldes naturlige aldersforandringer, men også eksponering for sollys, røyk, kosthold og livsstil.

Princess er en serie med fillere og andre hudforyngende produkter som gir huden volum og elastisitet og glatter ut rynker og ugjevnheter Dersom du plages av aldersforandringer i ansiktet kan behandling med Princess være noe for deg.

Hva er Princess filler?

Princess filler er en serie med filler produkter som glatter ut rynker og furer i huden og gir et mer ungdommelig utseende.

I likhet med Restylane og Juvederm inneholder Princess sukkermolekylet hyaluronsyre som har en unik egenskap til å binde væske. Hyaluronsyre finnes naturlig i kroppen til både mennesket og mange dyr hvor stoffet gir kroppen volum og elastisitet.

Siden hyaluronsyre finnes naturlig i kroppen er behandling med Princess forbundet med svært få bivirkninger eller allergiske reaksjoner.

Hvor raskt kommer effekten av behandlingen?

Ved de fleste Princess behandlingene vil man se resultatet umiddelbart etter at filleren er sprøytet inn under huden.

Hvor lenge varer behandlingen med Princess?

Hyaluronsyren i Princess brytes etter hvert gradvis ned av kroppen. Dette skjer over en periode på ca 6-12 måneder, gjennomsnittlig effekt av behandlingen er derfor ca 9 måneder. Etter dette må behandlingen gjentas dersom man ønsker å opprettholde resultatet av den første behandlingen.

Bivirkninger av Princess

Princess består hovedsakelig av hyaluronsyre som er nærmest identisk til hyaluronsyren som finnes i kroppen vår fra før. Dette gjør at risikoen for allergiske reaksjoner eller andre bivirkninger er svært sjeldent forekommende.

Mange opplever et svakt ubehag når man sprøyter inn filleren under huden. Princess inneholder derimot lokalbedøvelse noe som gjør behandlingen mindre ubehagelig.

Det er vanlig med litt hevelse og rødhet i området som har vært behandlet de første dagene.

Princess
Illustrasjon: Princess
Sist oppdatert: 28. Mai 2017
Ønsker du å profilere din klinikk her? Ta kontakt for samarbeidsavtale

Sjekk priser og ventetider innen «Princess»

Ingen informasjon tilgjengelig...

ANNONSE