ANNONSE

Juvederm Ultra 2

Juvederm Ultra 2 er en filler i Juvederm serien som er designet til å glatte ut de overfladiske rynkene og linjene i ansiktet. Spesielt er produktet mye brukt mot rynker omkring leppene og i øyekroken.

Juvederm Ultra 2
Illustrasjon: Juvederm Ultra 2
Sist oppdatert: 28. Mai 2017
Ønsker du å profilere din klinikk her? Ta kontakt for samarbeidsavtale

Sjekk priser og ventetider innen «Juvederm Ultra 2»

Hva er Juvederm Ultra 2?

Juvederm Ultra 2 er en filler innen Juvederm serien som er spesialdesignet for å redusere de mindre, overfladiske rynkene og furene i huden. Spesielt er produktet mye benyttet til behandling av rynker og linjer omkring øynene og leppene.

Hva er fillere fra Juvederm?

Juvederm er en serie med hudforyngende produkter fra Allergan. Aller mest kjent er de kanskje for sine fillere som glatter ut rynker og furer i huden, og gir deg et mer ungdommelig utseende.

I likhet med Restylane inneholder Juvederm sukkermolekylet hyaluronsyre som har en unik egenskap til å binde væske. Hyaluronsyre finnes naturlig i kroppen til både mennesket og mange dyr. Oppgaven til hyaluronsyren er å gi vevet økt volum og elastisitet. Ved behandling med filler tilføres derfor huden økt volum og elastisitet samtidig som rynker og furer reduseres.

Siden hyaluronsyre finnes naturlig i kroppen er behandling med Juvederm forbundet med svært få bivirkninger eller andre allergiske reaksjoner.

Juvederm inneholder i tillegg til hyaluronsyre også lokalbedøvelsesmiddelet lidokain. Dette gjør at du får en umiddelbar lokalbedøvelse i forbindelse med behandlingen. De fleste tolererer derfor behandlingen svært godt uten nevneverdig ubehag.

(Tjenester / behandlinger)

Er Juvederm Ultra 2 noe for deg?

Juvederm Ultra 2 er en filler i Juvederm Ultra serien som er spesielt designet til å glatte ut og fjerne de mindre og middels store rynkene og furene i ansiktet, og spesielt rynkene som ligger overfladisk i huden. Produktet benyttes ofte til å behandle rynker i øyekroken og linjer som danner seg omkring munnen og leppene.

Det finnes en rekke andre produkter innen Juvederm serien som alle er spesialdesignet til ulike situasjoner og behov:

Hvor lang tid tar det før du kan se resultatet av behandlingen?

Effekten av Juvederm fillere med hyaluronsyre oppstår umiddelbart etter behandlingen. Siden det kan ta litt tid før filleren "setter seg" fullstendig, vil det endelige resultatet derimot ikke være klart før etter 1-2 uker.

(Tjenester / behandlinger)

Hvor lenge varer behandlingen med Juvederm Ultra 2?

Hyaluronsyren i Juvederm brytes etter hvert gradvis ned av kroppen. Dette skjer over en periode på ca 6-12 måneder, gjennomsnittlig effekt av behandlingen er derfor ca 9 måneder.

Etter dette må behandlingen gjentas dersom man ønsker å opprettholde resultatet av den første behandlingen.

(Tjenester / behandlinger)

Bivirkninger av Juvederm Ultra 2

Juvederm består hovedsakelig av hyaluronsyre som er nærmest identisk til hyaluronsyren som finnes i kroppen vår fra før. Dette gjør at risikoen for allergiske reaksjoner eller andre bivirkninger er svært lav.

Ingen behandlinger er derimot helt uten bivirkninger. Blant bivirkningene du bør være klar over dersom du vurderer behandling med Juvederm er:

  • Lett ubehag ved injeksjon. Mange opplever et svakt ubehag når man sprøyter inn produktet under huden. Terapueten (lege eller sykepleier) benytter derimot svært tynne nåler som gjør at de fleste tolererer behandlingen helt fint uten nevneverdige plager.
  • Hevelse og rødhet. Det er vanlig med litt hevelse og rødhet i området som har vært behandlet de første dagene.
  • Allergi. Allergiske reaksjoner er svært sjeldne.
ANNONSE