ANNONSE

Juvederm Ultra 3

Juvederm Ultra 3 er en filler i Juvederm serien som kan redusere og glatte ut litt dypere rynker.

Produktet benyttes gjerne til å behandle linjen mellom nesen og hjørnet av munnen (smilerynker) og andre middels store rynker. Juvederm Ultra 3 er også godt egnet til å gi økt leppevolum.

Juvederm Ultra 3
Illustrasjon: Juvederm Ultra 3
Sist oppdatert: 28. Mai 2017
Ønsker du å profilere din klinikk her? Ta kontakt for samarbeidsavtale

Sjekk priser og ventetider innen «Juvederm Ultra 3»

Hva er Juvederm Ultra 3?

Juvederm Ultra 3 er er en filler innen Juvederm serien som er spesialdesignet til å behandle middels store rynker.

Hva er fillere fra Juvederm?

Juvederm er en serie med hudforyngende produkter fra Allergan. Aller mest kjent er de kanskje for sine fillere som glatter ut rynker og furer i huden, og gir deg et mer ungdommelig utseende.

I likhet med Restylane inneholder Juvederm sukkermolekylet hyaluronsyre som har en unik egenskap til å binde væske. Hyaluronsyre finnes naturlig i kroppen til både mennesket og mange dyr. Oppgaven til hyaluronsyren er å gi vevet økt volum og elastisitet. Ved behandling med filler tilføres derfor huden økt volum og elastisitet samtidig som rynker og furer reduseres.

Siden hyaluronsyre finnes naturlig i kroppen er behandling med Juvederm forbundet med svært få bivirkninger eller andre allergiske reaksjoner.

Juvederm inneholder i tillegg til hyaluronsyre også lokalbedøvelsesmiddelet lidokain. Dette gjør at du får en umiddelbar lokalbedøvelse i forbindelse med behandlingen. De fleste tolererer derfor behandlingen svært godt uten nevneverdig ubehag.

(Tjenester / behandlinger)

Er behandling med Juvederm Ultra 3 noe for deg?

Juvederm Ultra 3 er en filler i Juvederm serien som er spesielt designet til behandle litt større og mer fremtredende rynker enn "lillebroren" Juvederm Ultra 2. Typisk benyttes Ultra 3 oftest til å behandle smilerynken, det vil si rynken som gjerne oppstår mellom utsiden av nesen og munnviken.

Juvederm Ultra 3 er også godt egnet til å gi leppeforstørrelse.

Det finnes en rekke andre produkter innen Juvederm serien som alle er spesialdesignet til ulike situasjoner og behov:

  • Juvederm Ultra 2 egner seg aller best til å behandle begynnende små rynker
  • Juvederm Ultra 3 og Juvederm Ultra 4 er spesialdesignet til å behandle moderate til store rynker og furer i ansiktet
  • Juvederm Plus er best egnet til behandling av store og dype rynker og furer
  • Juvederm Voluma benyttes først og fremst til å fremheve ansiktskonturer i kinnregionen og omkring haken
  • Juvederm Volbella, Volift og Ultra Smile benyttes blant annet til å gi leppeforstørrelse og til å fremheve leppekonturen
  • Juvederm Hydrate tilfører huden fuktighet, glød og ungdommelighet fra innsiden.

Effekten av Juvederm fillere med hyaluronsyre oppstår umiddelbart etter behandlingen. Siden det kan ta litt tid før filleren "setter seg" fullstendig, vil det endelige resultatet derimot ikke være klart før etter 1-2 uker.

(Tjenester / behandlinger)

Hvor lenge varer behandlingen med Juvederm Ultra 3?

Hyaluronsyren i Juvederm Ultra 3 brytes etter hvert gradvis ned av kroppen. Dette skjer over en periode på ca 6-12 måneder, gjennomsnittlig effekt av behandlingen er derfor ca 9 måneder. Etter dette må behandlingen gjentas dersom man ønsker å opprettholde resultatet av den første behandlingen.

(Tjenester / behandlinger)

Bivirkninger av Juvederm Ultra 3

Juvederm består hovedsakelig av hyaluronsyre som er nærmest identisk til hyaluronsyren som finnes i kroppen vår fra før. Dette gjør at forekomsten for allergiske reaksjoner eller andre bivirkninger er svært lav.

Mange opplever et svakt ubehag når man sprøyter inn filleren under huden. Juvederm Ultra 3 inneholder derimot lokalbedøvelse noe som gjør behandlingen mindre ubehagelig.

Det er vanlig med litt hevelse og rødhet i området som har vært behandlet de første dagene.

ANNONSE