ANNONSE

Juvederm Ultra Plus

Juvederm Ultra Plus er en filler i Juvederm serien som er spesielt designet til å glatte ut de større rynkene og ugjevnheten i huden.

Juvederm Ultra Plus består av litt tykkere gele og gir derfor både større volum og lengre varighet.

Juvederm Ultra Plus
Illustrasjon: Juvederm Ultra Plus
Sist oppdatert: 28. Mai 2017
Ønsker du å profilere din klinikk her? Ta kontakt for samarbeidsavtale

Sjekk priser og ventetider innen «Juvederm Ultra Plus»

Ingen informasjon tilgjengelig...

Hva er Juvederm Ultra Plus?

Juvederm Ultra Plus er en filler innen Juvederm serien som er spesialdesignet til å behandle større og dypere rynker i huden. Produktet består av større molekyler som danner en tykkere gele enn de øvrige Juvederm Ultra produktene. Denne konsistensen gjør at filleren gir mye volum og kan være effektiv også på de grovere rynker og furer i huden.

Hva er fillere fra Juvederm?

Juvederm er en serie med hudforyngende produkter fra Allergan. Aller mest kjent er de kanskje for sine fillere som glatter ut rynker og furer i huden, og gir deg et mer ungdommelig utseende.

I likhet med Restylane inneholder Juvederm sukkermolekylet hyaluronsyre som har en unik egenskap til å binde væske. Hyaluronsyre finnes naturlig i kroppen til både mennesket og mange dyr. Oppgaven til hyaluronsyren er å gi vevet økt volum og elastisitet. Ved behandling med filler tilføres derfor huden økt volum og elastisitet samtidig som rynker og furer reduseres.

Siden hyaluronsyre finnes naturlig i kroppen er behandling med Juvederm forbundet med svært få bivirkninger eller andre allergiske reaksjoner.

Juvederm inneholder i tillegg til hyaluronsyre også lokalbedøvelsesmiddelet lidokain. Dette gjør at du får en umiddelbar lokalbedøvelse i forbindelse med behandlingen. De fleste tolererer derfor behandlingen svært godt uten nevneverdig ubehag.

(Tjenester / behandlinger)

Er behandling med Juvederm Ultra Plus for deg?

Juvederm Ultra Plus er den filleren fra Juvederm som er best egnet til å glatte ut de større rynkene i huden. Dersom du har tydelige aldersforandringer i ansiktet, på hender, på halsen eller i utringningen, kan behandling med Juvederm Ultra Plus være den best egnede filleren.

Det finnes en rekke andre produkter innen Juvederm serien som alle er spesialdesignet til ulike situasjoner og behov:

(Tjenester / behandlinger)

Effekten av Juvederm fillere med hyaluronsyre oppstår umiddelbart etter behandlingen. Siden det kan ta litt tid før filleren "setter seg" fullstendig, vil det endelige resultatet derimot ikke være klart før etter 1-2 uker.

(Tjenester / behandlinger)

Hvor lenge varer effekten av Juvederm Ultra Plus?

Hyaluronsyren i Juvederm brytes etter hvert gradvis ned av kroppen. Dette skjer over en periode på ca 6-12 måneder, gjennomsnittlig effekt av behandlingen er derfor ca 9 måneder.

Etter dette må behandlingen gjentas dersom man ønsker å opprettholde resultatet av den første behandlingen.

(Tjenester / behandlinger)

Bivirkninger av Juvederm Ultra Plus

Juvederm Ultra Plus består hovedsakelig av hyaluronsyre som er nærmest identisk til hyaluronsyren som finnes i kroppen vår fra før. Dette gjør at forekomsten av allergiske reaksjoner eller andre bivirkninger er svært sjeldent.

Mange opplever et svakt ubehag når man sprøyter inn filleren under huden. Juvederm Ultra Plus inneholder derimot lokalbedøvelse noe som gjør behandlingen mindre ubehagelig.

Det er vanlig med litt hevelse og rødhet i området som har vært behandlet de første dagene.

ANNONSE