ANNONSE

Fettransplantasjon, hender

Fettransplantasjon til hender er et kirurgiske inngrep hvor man henter fett fra en annen del av kroppen og flytter det til hendene.

Fettransplantasjon til hendene er hovedsakelig benyttet som kosmetisk behandling som gir hendene fylde, volum og mer ungdommelig preg. Behandlingen er et alternativ til filler.

Fettransplantasjon, hender
Illustrasjon: Fettransplantasjon, hender
Sist oppdatert: 28. Mai 2017
Ønsker du å profilere din klinikk her? Ta kontakt for samarbeidsavtale

Sjekk priser og ventetider innen «Fettransplantasjon, hender»

Hvem egner seg til fettransplantasjon til hendene?

Fettransplantasjon til hendene egner seg for personer som er friske både fysisk og psykisk og som ønsker en mest mulig permanent tilføring av volum og fylde til hendene.

Fettransplantasjon av eget fett til hendene kan være en god behandling for kvinner og menn som plages av rynker og tap av volum på hendene, og som ønsker å gi hendene et yngre preg.

Atlernative behandlinger som benyttes er fillere, laserbehandling og peeling, men fettransplantasjon har nok en mer permanent effekt enn disse øvrige behandlingen, og er derfor godt egnet for dem som ønsker en mest mulig varig behandling. Ved fettransplantasjon slipper man dessuten å injisere fremmed materiale inn i kroppen siden man bruker eget fettvev.

Fettet i kroppen har mange viktige funksjoner, men også en betydelig kosmetisk effekt. Riktig mengde fett under huden gir et glatt og spenstig utseende som forbindes med ungdommelighet.

Hvordan foregår operasjonen?

Plastikkirurgen fjerner fettvev fra en del av kroppen som har "for mye", oftest fra magen, lårene eller hoftene. Fettvevet fjernes herfra ved vanlig fettsuging (liposkulptur) behandling.

Fettvevet bearbeides og kirurgen velger ut det beste fettvevet som klargjøres til å overføres til hendene. Fettvevet injiseres til hendene gjennom en tynn sprøyte.

(Tjenester / behandlinger)
(Tjenester / behandlinger)
ANNONSE