ANNONSE

Brystløft med innlegging av protese

Brystløft med innlegging av protese er et kosmetisk inngrep som løfter brystet samtidig som man legger inn implantat som gjør brystet større.

Brystløft med innlegging av protese
Illustrasjon: Brystløft med innlegging av protese
Sist oppdatert: 28. Mai 2017
Ønsker du å profilere din klinikk her? Ta kontakt for samarbeidsavtale

Sjekk priser og ventetider innen «Brystløft med innlegging av protese»

Hvorfor brystløft med innlegging av protese?

De fleste kvinner opplever etter hvert at brystene mister noe av sin elastiske form og blir mer hengende. Brystvorten og areola (den mørke sonen som omgir brystvorten) peker ikke fremover eller oppover lengre, men vil kunne peke mer nedover. Disse endringene skyldes aldersforandringer, tap av kjertelvev i brystet og redusert elastisitet i huden og brystvevet. Hos enkelte kan også denne formen være medfødt.

Brystløft er en god metode å reversere disse endringene på å gi brystet tilbake sin "opprinnelige" form og kontur.

Mange kvinner ønsker samtidig som de løfter brystene, også å foreta en brystforstørring. Brystløft med innlegging av protese er også nødvendig hos enkelte som først og fremst ønsker en brystforstørrelse, men hvor brystene henger for mye til at dette lar seg gjøre med et godt estetisk resultat.

(Tjenester / behandlinger)

Hvem egner seg for brystløft med innlegging av protese?

Kvinner som opplever at brystene har mistet sin ungdommelige fasong og kontur og ønsker å forstørre brystene samtidig som man løfter dem, egner seg godt til plastisk kirurgi med brystløft og samtidig innlegging av protese.

Hos enkelte vil innlegg av en liten protese som fyller opp "hulrommet" for kjertelvevet som gradvis har forsvunnet med tiden, være tilstrekkelig uten at man trenger samtidig brystløft.

Det er viktig at man er ferdig med graviditet og amming før brystløft etter som en ny graviditet vil kunne reversere effekten av behandlingen. Det er også en fordel om man har en stabil vekt siden store vektendringer vil kunne oppheve effekten av brystløftet.

ANNONSE