ANNONSE

Bodylift

Bodylift er i praksis en bukplastikk rundt hele kroppen hvor kirurgen fjerner overflødig hud og underhudsfett fra magen og hele veien bak til ryggen.

Inngrepet egner seg dersom du har større mengder overflødig hud både på magen, setet, ryggen og hoftene.

Bodylift
Illustrasjon: Bodylift
Sist oppdatert: 28. Mai 2017
Ønsker du å profilere din klinikk her? Ta kontakt for samarbeidsavtale

Sjekk priser og ventetider innen «Bodylift»

Hvorfor bodylift?

Etter større vektnedgang vil fettvevet og tildels muskulatur reduseres, men mengden hud på kroppen går ikke tilbake. I kombinasjon med aldersendringer som gjør huden mindre elastisk, vil betydelige vektendringer derfor ofte etterlate seg et betydelig hudoverskudd. Det er ikke muskulatur i selve huden, så du får ikke trent bort dette hudoverskuddet.

Dersom man skal fjerne hudoverskuddet, er det derfor nødvendig med operasjon hvor kirurgen strammer opp huden din og skjærer bort hudoverskuddet.

Ved bodylift vil kirurgen fjerne alt hudoverskudd fra fremsiden på magen og hele veien bak mot ryggen, i en og samme operasjon. Slik slipper du å gå gjennom flere operasjoner og påfølgende tilhelingsperioder. Dersom bodylift kombineres med fettsuging, kan du samtidig få fjernet uønskede fettansamlinger.

Etter operasjonen vil du kunne oppleve oppstramming av huden omkring mage og underliv, bedre kroppsfasong omkring hoftene og rumpen, og fjerning av hudoverskudd bak mot ryggen.

Hvem egner seg for bodylift?

Bodylift er en egnet behandling for deg som har hengende løs hud både fra magen og rundt til ryggen på baksiden. Bodylift er ikke en slankeoperasjon, faktisk egner operasjonen seg ikke for dem som er overvektige.

Siden bodylift er en omfattende operasjon er det viktig at du har god fysisk og psykisk helse for å holde risikoen for komplikasjoner tilstrekkelig lav. Det er også en fordel om du ikke røyker, siden røyk sinker tilhelingen og øker risikoen for komplikasjoner.

(Tjenester / behandlinger)

Etter bodylift

Bodylift er en relativt stor operasjon, du må derfor regne med å ta det rolig de første ukene etter inngrepet. Dersom operasjonen gjøres av rent kosmetiske hensyn, har du ikke rett på sykemelding og må derfor planlegge fri fra jobben i denne perioden.

Dersom behandlingen gjøres på bakgrunn av plager som gjør at du har rett til behandling av det offentlige helsevesenet, vil du også ha rett til syekmelding, uavhengig av om du betaler for inngrepet selv eller ikke.

ANNONSE