ANNONSE

Tungepiercing

Tungepiercing er en behandling hvor man lager et hull i tungen og plasserer en pyntegjenstand i hullet.

Tungepiercing
Illustrasjon: Tungepiercing
Sist oppdatert: 23. Jun. 2017
Ønsker du å profilere din klinikk her? Ta kontakt for samarbeidsavtale

Sjekk priser og ventetider innen «Tungepiercing»

Ingen informasjon tilgjengelig...

Hva er tungepiercing?

Tunge er en behandling hvor man gjennomborer deler av tungen, og plasserer en ring eller annen pyntegjenstand i gjennom dette hullet.

Piercing i tungen blir som de fleste andre steder på kroppen benyttet som en måte å pynte seg på. I noen tilfeller kan piercing også symbolisere blant annet religiøs eller kulturell tilhørighet.

Behandlingen gjøres på spesialiserte salonger eller klinikker. God hygiene både under og etter behandlingen er svært viktig for å unngå infeksjon og arrdannelse. Selve gjennomboringen i tungen er gjerne over på under ett sekund, men kan gi kortvarig smerte eller ubehag.

Hva bør du vite om tungepiercing?

Forhåndsregler og fremgangsmåte ved tungepiercing er lik eller identisk til piercing andre steder på kroppen. Se her for alt du trenger å vite om piercing.

Tilhelingstiden for såret i tungen er vanligvis kortere enn ved de fleste andre typer piercinger, dette skyldes at blodgjennomstrømmingen og vevsfornyelsen i tungen er rask. Gjennomsnittlig tilhelingstid er ca. 3-6 uker. For å sikre at såret gror raskest mulig er god hygiene med bruk av munnskyllevann viktig. Behandlingen forutsetter også at du på forhånd ikke har sykdommer i tenner eller tannkjøtt.

ANNONSE