ANNONSE

Intimpiercing

Intimpiercing er en behandling hvor man lager et hull i huden i eller omkring kjønnsorganene og plasserer en pyntegjenstand i hullet.

Intimpiercing
Illustrasjon: Intimpiercing
Sist oppdatert: 23. Jun. 2017
Ønsker du å profilere din klinikk her? Ta kontakt for samarbeidsavtale

Sjekk priser og ventetider innen «Intimpiercing»

Ingen informasjon tilgjengelig...

Hva er intimpiercing?

Intimpiercing er en behandling hvor man gjennomborer huden i eller omkring kjønnsorganene, og plasserer en ring eller annen pyntegjenstand i huden.

Hos menn er det vanlig å plassere piercingen i huden over penis (ved symfysen) eller i forhuden. Piercing i intimregionen hos kvinner kan plasseres blant annet i klitoris eller i kjønnsleppene.

Behandlingen gjøres på spesialiserte salonger eller klinikker. God hygiene både under og etter behandlingen er svært viktig for å unngå infeksjon og arrdannelse, dette er spesielt viktig ved behandling av intimregionen. Selve gjennomboringen i huden er gjerne over på under ett sekund, men siden huden i og omkring kjønnsorganene gjerne har ekstra god nerveforsyning, må du regne med kortvarig smerte eller ubehag.

Hva bør du vite om intimpiercing?

Forhåndsregler og fremgangsmåte ved intimpiercing er mye lik som ved piercing andre steder på kroppen. Se her for alt du trenger å vite om piercing.

Noe som skiller piercing i intimregionen fra andre steder på kroppen, er viktigheten av hygiene etter behandlingen. Dette skyldes at bakterieforekomsten i huden omkring kjønnsorganene er annerledes enn andre steder på kroppen.

I tillegg er det viktig å være klar over at piercing omkring kjønnsorganene potensielt kan gi ulemer ved samleie som smerter hos deg eller partner, og økt risiko for at kondom kan sprekke.

Tilhelingstiden for såret i intimregionen er vanligvis ca. 2-6 måneder.

ANNONSE