ANNONSE

Piercing brystvorte

Piercing i brystvorte er en behandling hvor man lager et hull i brystvorten og plasserer en pyntegjenstand i hullet.

Piercing brystvorte
Illustrasjon: Piercing brystvorte
Sist oppdatert: 23. Jun. 2017
Ønsker du å profilere din klinikk her? Ta kontakt for samarbeidsavtale

Sjekk priser og ventetider innen «Piercing brystvorte»

Ingen informasjon tilgjengelig...

Hva er piercing i brystvorte?

Piercing i brystvorten er en behandling hvor man gjennomborer huden i brystvorten, og plasserer en ring eller annen pyntegjenstand i huden.

Piercing i brystvorten blir som de fleste andre steder på kroppen benyttet som en måte å pynte seg på, men kan også ha en seksuell betydning. I noen tilfeller kan piercing også symbolisere blant annet religiøs eller kulturell tilhørighet.

Behandlingen gjøres på spesialiserte salonger eller klinikker. God hygiene både under og etter behandlingen er svært viktig for å unngå infeksjon og arrdannelse. Selve gjennomboringen av huden brystvorten er gjerne over på under ett sekund, men kan gi kortvarig smerte eller ubehag, spesielt siden huden i dette området har rikelig med nerveforsyning.

Hva bør du vite om piercing i brystvorte?

Forhåndsregler og fremgangsmåte ved piercing i brystvorten er lik eller identisk til piercing andre steder på kroppen. Se her for alt du trenger å vite om piercing.

Tilhelingstiden for såret i brystvorten er vanligvis ca 3-6 måneder, men kan variere også avhengig av genetiske faktorer og av hvor godt du steller med såret i etterkant av behandlingen.

I enkelte sjeldne tilfeller kan piercing i brystvorten mulig redusere muligheten for amming, spesielt gjelder dette dersom det oppstår infeksjon og større arrdannelser etter behandlingen.

ANNONSE