ANNONSE

Juvederm Voluma

Juvederm Voluma er en filler som slik navnet tilsier er designet for å gi økt volum og fylde under huden i ansiktet.

Produktet er spesielt godt egnet til å gi økt volum omkring kinnene og på haken. I tillegg til økt volum og endret ansiktskontur, oppnår du samtidig utglatting av dypere furer og rynker i huden.

Juvederm Voluma
Illustrasjon: Juvederm Voluma
Sist oppdatert: 28. Mai 2017
Ønsker du å profilere din klinikk her? Ta kontakt for samarbeidsavtale

Sjekk priser og ventetider innen «Juvederm Voluma»

Hva er Juvederm Voluma?

Juvederm Voluma er en filler innen Juvederm serien som er spesialdesignet for å endre ansiktskonturen, i motsetning til de fleste ander fillere som heller benyttes til å glatte ut rynker og furer. Blant annet benyttes filleren for å gi økt fylde omkring kinnene og haken.

Hva er fillere fra Juvederm?

Juvederm er en serie med hudforyngende produkter fra Allergan. Aller mest kjent er de kanskje for sine fillere som glatter ut rynker og furer i huden, og gir deg et mer ungdommelig utseende.

I likhet med Restylane inneholder Juvederm sukkermolekylet hyaluronsyre som har en unik egenskap til å binde væske. Hyaluronsyre finnes naturlig i kroppen til både mennesket og mange dyr. Oppgaven til hyaluronsyren er å gi vevet økt volum og elastisitet. Ved behandling med filler tilføres derfor huden økt volum og elastisitet samtidig som rynker og furer reduseres.

Siden hyaluronsyre finnes naturlig i kroppen er behandling med Juvederm forbundet med svært få bivirkninger eller andre allergiske reaksjoner.

Juvederm inneholder i tillegg til hyaluronsyre også lokalbedøvelsesmiddelet lidokain. Dette gjør at du får en umiddelbar lokalbedøvelse i forbindelse med behandlingen. De fleste tolererer derfor behandlingen svært godt uten nevneverdig ubehag.

(Tjenester / behandlinger)

Er behandling med Juvederm Voluma for deg?

Juvederm Voluma skiller seg fra mange andre fillere som brukes til å glatte ut rynker og furer i huden. Juvederm Volumaer først og fremst benyttest til å endre ansiktskonturer.

Skjønnhetsproduktet er godt egnet til å gi en mer markert fremtoning i kinnbensområdet, i kinnregionen og på haken. Juvederm Voluma kan i mange tilfeller være et godt alternativ til hakeimplantat og kinnimplantat.

Produktet gir også en løftende effekt i området man behandler og kan benyttes som et ikke kirurgisk alternativ til ansiktsløft i noen tilfeller.

Det finnes en rekke andre produkter innen Juvederm serien som alle er spesialdesignet til ulike situasjoner og behov:

(Tjenester / behandlinger)

Effekten av Juvederm fillere med hyaluronsyre oppstår umiddelbart etter behandlingen. Siden det kan ta litt tid før filleren "setter seg" fullstendig, vil det endelige resultatet derimot ikke være klart før etter 1-2 uker.

(Tjenester / behandlinger)

Hvor lenge varer effekten av Juvederm Voluma?

Hyaluronsyren som sprøytes inn brytes etter hvert gradvis ned av kroppen. Siden Juvederm Voluma inneholder spesielt store og grove molekyler tar nedbrytningen noe lengre tid enn ved mange andre fillere. Faktisk vedvarer derfor behandlingsresultatet i inntil 18 måneder ved Juvederm Voluma.

Etter dette må behandlingen gjentas dersom man ønsker å opprettholde resultatet av den første behandlingen.

(Tjenester / behandlinger)

Bivirkninger av Juvederm Voluma

Juvederm Voluma består hovedsakelig av hyaluronsyre som er nærmest identisk til hyaluronsyren som finnes i kroppen vår fra før. Dette gjør at forekomsten av allergiske reaksjoner eller andre bivirkninger er svært sjeldent forekommende.

Mange opplever et svakt ubehag når man sprøyter inn filleren under huden. Juvederm inneholder derimot lokalbedøvelse noe som gjør behandlingen mindre ubehagelig.

Det er vanlig med litt hevelse og rødhet i området som har vært behandlet de første dagene.

ANNONSE