ANNONSE

Eeva (Early embryo viability assessment)

Eeva (early embryo viability assessment) er en avansert metode som benyttes for å velge ut det beste embryoet for tilbakeføring til kvinnens livmor i forbindelse med kunstig befruktning (IVF).

Eeva (Early embryo viability assessment)
Illustrasjon: Eeva (Early embryo viability assessment)
Sist oppdatert: 28. Mai 2017
Ønsker du å profilere din klinikk her? Ta kontakt for samarbeidsavtale

Sjekk priser og ventetider innen «Eeva (Early embryo viability assessment)»

Ingen informasjon tilgjengelig...

Hva er Eeva?

Eeva er den første og eneste metoden som er godkjent av amerikanske FDA for å hjelpe embryologer å identifisere det beste embryoet for tilbakeføring til kvinnens livmor. Testen benyttes for å bedre kvaliteten og suksessraten ved kunstig befrukning (IVF).

(Tjenester / behandlinger)

Hvordan utføres Eeva?

Eeva utføres ved at et automatisert og validert system tar bilder av embryoene hvert 5. minutt og registrerer når de befruktede embryoene deler seg videre til 2-celle, 4-celle og 8-cellestadiet. Denne informasjonen brukes deretter til å vurdere utviklingspotensialet til hvert enkelt embryo, og forteller til slutt embryologen hvilke av embryoene som har utviklet seg normalt.

Hvorfor Eeva?

En av de største vanskelighetene i forbindelse med IVF er å velge ut det beste embryoet for tilbakeføring til kvinnens livmor. Vanligvis gjøres dette ved at embryologen velger ut embryoet som ser mest egnet ut i mikroskopet.

Ved hjelp av Eeva lages en automatisert film av utviklingen til embryoene, resultatet er nyttig og objektiv tilleggsinformasjon som hjelper embryologene med å velge ut de beste embryoene for tilbakeføring til kvinnens livmor.

ANNONSE