ANNONSE

Rygg og nakkemassasje Bergen

Ryggmassasje og nakkemassasje er fokuserte behandlinger av nakke og rygg. Terapien kan gjøres som dyp bindevevsmassasje, eller som en mer myk og behagelig massasje.

Behandling av oppleves av mange som en av de mest behagelige formene for massasje. I tillegg kan den redusere smerter og stivhet i både ryggen og nakken, og frembringe en rekke helsefremmende effekter.

Rygg og nakkemassasje
Illustrasjon: Rygg og nakkemassasje
Sist oppdatert: 5. Sep. 2017
Ønsker du å profilere din klinikk her? Ta kontakt for samarbeidsavtale

Sjekk priser og ventetider innen «Rygg og nakkemassasje»

Hvorfor rygg og nakkemassasje?

Massasje er en behandlingsform som har vært benyttet i hele verden i mange tusen år.

I tillegg til å gi en følelse av velvære, har ryggmassasje og nakkemassasje en rekke andre gunstige effekter på helsen din. Forskningen har vist at enhver massasje kan redusere opplevelse av stress i hverdagen, løse opp anspendt muskulatur og stimulere kroppen til å frigi hormoner som reduserer blodtyrkket og letter psykiske plager. Rygg og nakkemassasje kan i tillegg ha direkte positive innvirkninger mot ryggplager og nakkeplager.

Under finner du flere gode grunner til å få en rygg og nakkemassasje:

  • Bedring av smerter og stivhet i korsryggen. Dersom du plages av stivhet eller smerter i korsryggen, kan en godt utført ryggmassasje bidra til å løse opp muskulaturen og øke bevegeligheten i ryggen. Massasje bidrar også til å frigi smertedempende hormoner som kan gjøre at du kan unngå eller utsette smertestillende medisiner.
  • Bedring av smerter i øvre rygg, nakke og skuldre. Rygg og nakkemassasje har god effekt på smerter og stivhet i øvre del av ryggen. Siden muskulaturen i øvre del av ryggen også fester i nakken og ut mot skuldrene, kan øvre ryggsmerter ofte forplante seg til nakke og skuldre. En god massasje bidrar til avspenning og oppmykning av spendt muskulatur, og kan slik bidra til å bryte en ond sikrel hvor stadig stivere muskulatur medfører økt anspendthet og økte plager.
  • Bedret sirkulasjon og lymfedrenasje. Enhver massasje stimulerer sirkulasjon og lymfedrenasje i vevet som masseres, dette gjelder også ved rygg- og nakkemassasje.
  • Følelse av velvære og frigjøring av gunstige hormoner. En av de viktigste effektene ved enhver massasje er å hjelpe deg tli å slappe av, stresse ned og bare nyte øyeblikket. I tillegg til å gi deg velvære i øyeblikket, stimulerer massasjen frigjøring av hormoner i kroppen som bidrar til stressreduksjon, lavere blodtrykk og som motvirker psykiske plager.

Massasje på HelseSmart

ANNONSE