Penisforlengelse

Penisforlengelse er et kosmetisk inngrep hvor kirurgen kutter et bånd som fester penis til skambenet. Penis blir da ca 4-6 cm lengre i slapp tilstand og enkelte ganger noe større også i hard eller erigert tilstand.

Penisforlengelse
Illustrasjon: Penisforlengelse
Sist oppdatert: 28. Mai 2017
Ønsker du å profilere din klinikk her? Ta kontakt for samarbeidsavtale

Sjekk priser og ventetider innen «Penisforlengelse»

Hvorfor penisforstørrelse?

Penisstørrelse har alltid vært et symbol på maskulinitet og sex, og mange menn er opptatt av størrelsen på penis. Penisstørrelsen har ikke nødvendigvis stor effekt på sexlivet eller mannens evne til å tilfredsstille kvinnen, men har kanskje i større grad en såkalt "garderobe effekt".

Hos enkelte kan derimot penisforstørrelse også forbedre sexlivet, da gjerne ved å gi bedre selvtillit og en positiv forandring i sexlivet.

(Tjenester / behandlinger)

Hvordan utføres penisforlengelse?

Penis kan ved en relativt enkel form for intimkirurgi gjøres lengre i hviletilstand. Gjennom inngrepet kan penis forlenges så mye som ca. 4-6 cm i hviletilstand. Effekten på penislengden i erigert eller hard tilstand, er derimot noe mer beskjeden.

Operasjonen gjøres i narkose, det vil si at du sover under inngrepet. Kirurgen (vanligvis plastikkirurg) kutter da båndet som fester penisroten til skambeinet. Dette gjør at en del av penis som normalt er skjult vil komme frem og bli synlig. Etter operasjonen må man gjøre en strekkbehandling av penis for å forhindre at penis trekker seg tilbake til opprinnelig posisjon.

Se her for mer informasjon om penisforstørrelse.

(Litteratur)