ANNONSE

Håndmassasje

Håndmassasje er en massasjeterapi som fokuserer på hender, fingre og håndledd.

Behandlingen øker sirkulasjonen, løser opp stiv muskulatur og øker bevegeligheten i hendene.

Håndmassasje
Illustrasjon: Håndmassasje
Sist oppdatert: 11. Feb. 2018
Ønsker du å profilere din klinikk her? Ta kontakt for samarbeidsavtale

Sjekk priser og ventetider innen «Håndmassasje»

Hvorfor håndmassasje?

Håndmassasje er som de fleste andre former for massasje både behagelig og avslappende. Det finnes derimot flere viktige fordeler med håndmassasje som du burde vite om:

Løse opp stiv muskulatur. Hendene er i bruk store deler av dagen, enten du jobber på kontor eller har et mer fysisk yrke. De fleste kan derfor ha god nytte av å få løst opp stivhet i muskulatur, sener og ledd etter en lang dag.

Håndmassasje bidrar til å øke bevegeligheten i hender og fingre. Dette er spesielt nyttig hos personer med reumatiske plager, men kan være svært gunstig også for alle andre!

Bedret sirkulasjon. En viktig positiv effekt av enhver massasje er bedret sirkulasjon og lymfedrenasje. Håndmassasjen stimulerer til bedret blodgjennomstrømning i hender og fingre, og bidrar til at lymfe og avfallsstoffer fraktes bort. Dette kan være nyttig for alle og enhver, men spesielt dersom man er plaget med enten kalde eller hovne hender.

Avslappende og avstressende. En god håndmassasje av stive og slitne hender kan være en svært behagelig behandling. Forskning har vist at en avslappende og god massasje faktisk stimulerer kroppen til å frigjøre hormoner som senker blodtrykket og som har positiv effekt på velvære og psykisk helse. Håndmassasje kan altså være direkte sunt for hele kroppen!

Håndmassasje kan gjøres isolert eller i kombinasjon med andre massasjebehandlinger. Det er også vanlig at håndmassasje inngår som en del av manikyr.

Massasje på HelseSmart

ANNONSE