ANNONSE

Milk peel

Milk Peel fra DERMACEUTIC er en mild eller overfladisk kjemisk peeling som egner seg til å forbedre hudens utseende.

Behandlingen er spesielt laget for å fjerne små linjer og porer i huden, behandling av solskadet hud og til å gjøre huden friskere og mer ungdommelig.

Milk peel
Illustrasjon: Milk peel
Sist oppdatert: 5. Mai 2017
Ønsker du å profilere din klinikk her? Ta kontakt for samarbeidsavtale

Hvem egner seg til behandling med Milk Peel?

Milk Peel er en kjemisk peeling som virker i overflaten og som gir svært lav risiko for bivirkninger eller uønsket effekt. I tillegg er tilhelingstiden eller "nedetiden" spesiielt lav, behandlingen kan derfor gjøres "under lunchen".

Milk Peel egner seg derfor for deg som ønsker en mild og enkel kjemisk peeling med lav tilhelingstid.

(Tjenester / behandlinger)

Hvilke hudforbedringer kan oppnås ved behandling med Milk Peel?

Milk Peel kan forbedre hudens utseende og gi huden et mer ungdommelig preg. Milk peel er spesielt laget for å

  • behandle solskadet hud
  • fjerne små linjer og rynker i huden
  • utbedre porer og knopper
  • gi en mer ungdommelig hudtekstur
(Litteratur)

Hvordan foregår behandlingen med Milk Peel?

Milk Peel er en lett kjemisk peeling som er enkel å gjennomføre og med lav nedetid. Behandlingen kan derfor anbefales som såkalt "lunch behandling" siden du kan gå på jobb eller fortsette daglige aktiviteter rett etter behandlingen.

Før behandlingen renses huden med en spesialdesignet rens fra Dermaceutic kalt Foamer 15. Etter hudrensen påfører behandleren den kjemisk peelingen som skal ligge på huden noen få minutter.

Under selve behandlingen er det vanlig å kjenne litt prikking eller stikkinger i huden, men behandlingen er ikke spesielt ubehagelig så det er generelt ikke behov for smertestillende behandling.

(Tjenester / behandlinger)

Er det lang nedetid må man regne med?

Behandling med Milk Peel er i praksis uten tilhelingstid eller nedetid. Umiddelbart etter behandlingen vil huden allerede kunne se friskere og yngre ut.

(Tjenester / behandlinger)

Hvor mange behandlinger anbefales?

For å oppnå ønsket effekt vil man vanligvis anbefale en behandlingsserie på flere behandlinger, vanligvis ca 4-6 behandlinger med et mellomrom på 2 uker.

Hvilke forberedelser bør man gjøre før behandlingen med Milk Peel?

Som før andre kjemisk peeling behandlinger anbefales også en forbehandling før Milk Peel, dette gjøres for å oppnå best mulig behandlingseffekt.

Før behandlingen vil du derfor tilbys en skreddersydd forbehandling med produkter som skal benyttes både på dagtid og om natten.

Det er også svært viktig å unngå eksponering for sollys før behandlingen og ca 1 måned etter behandlingen, man bør derfor bruke solblokk i denne perioden.

(Tjenester / behandlinger)

Hvilken type kjemisk peeling er Milk Peel?

Milk Peel er en såkalt overfladisk eller lett kjemisk peeling. De overfladiske peeling behandlingene inneholder såkalte AHA syrer og BHA syrer som først og fremst virker i hudoverflaten.

Milk Peel inneholder AHA syrene glykolsyre (50 %) og melkesyre (10 %) i tillegg til BHA syren Salisylsyre.

AHA syrer har gjerne en avskallende (eksfolierende) effekt som gjør at det ytterste, døde hudlaget fjernes, dette gir plass for ny frisk hud fra dypet. I tillegg stimulerer AHA syrer gjerne til økt kollagenproduksjon i huden som gir huden mer elastisitet og styrke.

BHA syrer har i tillegg en effekt mot bakterier og prober og virker mot fettaktig hud.

Overfladiske kjemiske peelinger kan ha en god hudforyngende effekt og gir samtidig kortere tilhelingstid og lavere risiko for bivirkninger. Effekten er derimot noe mindre enn ved middels dype og dype behandlinger og man trenger ofte flere behandlinger for ønsket effekt.

ANNONSE