ANNONSE

Eximia

Eximia leverer ulike behandlingsmoduler som benyttes innen kosmetisk behandling. Eximias nyeste behandlingsmodul, Eximia HR77 Platinum benytter en rekke teknologier inkludert laser, RF, vakummassasje, elektroterapi og mikrodermabrasjon.

Behandling med Eximiamodulene benyttes blant annet mot rynker og fine linjer in huden, for figurforming og fettfjerning og for hudoppstramming.

Eximia
Illustrasjon: Eximia
Sist oppdatert: 28. Mai 2017
Ønsker du å profilere din klinikk her? Ta kontakt for samarbeidsavtale

Hva er Eximia?

Eximia har levert behandlingsmoduler innen komsetisk medisin i flere år. Opprinnelig ble Eximia videreutviklet fra Resolution 7 fra Bionix fra 1997.

Det nyeste produktet fra Eximia heter EXIMIA HR77 Platinum og ble lansert i 2017.

Eximia modulene egner seg til terapi både av ansikt og kropp, og kan ved hjelp av de ulike teknologiene spesialtipasset til ulike problemstillinger og hudområder som skal behandles.

Behandlingsteknologi i EXIMIA HR 77 Platinum

EXIMIA HR 77 Platinum inneholder fem ulike behandlingsteknologier i en og samme maskin. De ulike teknologiene kan benyttes alene eller i kombinasjon, for best mulig behandlingseffekt.

De ulike teknologiene som finnes tilgjengelig i HR77 er:

  • Lavfrekvent laser
  • Elektroterapi
  • Radiofrekvens
  • Vakummassasje
  • Hudsliping
(Tjenester / behandlinger)

Lavfrekvent Laser (LLL)

Lavfrekvent laser benyttes for behandling av

  • Lokale fettansamlinger
  • Cellulitt
  • Slappe hudområder

For fettfjerning benyttes såkalt laser lipolyse teknologi. Under laser lipolyse behandles fettcellene i underhuden. Laseren stimulerer fettcellene til å avgi fettvev, man oppnår slik en rask og slankende effekt. Samtidig bidrar laseren til økt produksjon av bindevevsproteinene kollagen og elastin som gjør vevet mer elastisk og fast.

(Tjenester / behandlinger)

Elektroterapi

Elektroterapien sender positive elektriske impulser gjennom vevet som behandles. Behandlingen har en oppstrammende effekt på huden og brukes i tillegg i kombinasjon med laser eller radiofrekvens for best mulig resultat.

(Litteratur)

Radiofrekvensbehandling

Eximia HR77 kan avgi radiofrekvensbehandling både for kroppen og for ansiktet. Ved behandling av ansiktet benyttes såkalt multipolar radiofrekvens eller "Radiolift". Behanldingen kan redusere rynker og linjer i huden, behandle solskadet hud og stramme opp slapp og hengende hud.

Ved behandling av kroppen benyttes såkalt bipolar radiofrekvens i kombinasjon med vakum-behandling. Radiofrekvensbehandling av kroppen benyttes for å gi en oppstrammende effekt.

Endolift (endodermisk massasje)

Ved Endolift behandlingen gis en vakuummassasje som øker og reduserer trykket i huden og underhuden. Hensikten med behandlingen er å øke spensten og fastheten i huden. Samtidig strekkes de dype bindevevstrådene i underhuden som kan medvirke til cellulitter.

(Tjenester / behandlinger)

Hudsliping - Mikrodermabrasjon

Ved hudsliping vil terapeuten gjennomføre en mekanisk nedsliping av det ytterste hudlaget ditt (epidermis). Gjennom behandlingen fjernes de ytterste, døde hudcellene, samtidig som man stimulerer økt produksjon av bindevevsproteinene kollagen og elastin som gir huden styrke og spenst.

Hudsliping er mest egnet til behandling av huden i ansiktet. Vanligvis anbefales behandlingskurer på 6 behandlinger for best mulig resultat, men terapien kan også utføres som enkeltbehandling.

(Tjenester / behandlinger)
ANNONSE