ANNONSE

Clear lift

Clear Lift er en ikke ablativ, fraksjonert laser som er kjent for å kunne tilby ansiktsløft uten kirurgi, også kalt "lunch time facelift".

Denne laserteknologien gjør at man ikke behandler eller skader overflaten i huden, noe som igjen gjør at bivirkningene ved behandlingen er svært få. Effekten av Clear Lift behandlingen er strammere hud som følge av økt kollagen dannelse i huden.

Clear lift
Illustrasjon: Clear lift
Sist oppdatert: 24. Mar. 2017
Ønsker du å profilere din klinikk her? Ta kontakt for samarbeidsavtale

Hvordan fungerer Clear lift?

Clear Lift utføres med Alma Harmony XL PRO laseren som er en såkalt fraksjonert ikke ablativ laser, det vil si at den ikke behandler det ytterste laget av huden, i motsetning til hva ablative lasere gjør. Ikke ablative lasere gir derfor færre bivirkninger og kortere tilhelingstid. Faktisk vil de fleste som behandles med Clear Lift ikke oppleve noen bivirkninger som rødme eller hevelse i huden etter behandlingen overhodet.

Ikke ablativfe lasere er sikrere enn ablative lasere, men er samtidig mindre effektive. Dette skyldes nettopp at de ikke behandler den overfladiske delen av huden.

Effekten av Clear Lift oppnås ved at laseren stimulerer til økt produksjon av proteinet kollagen i hudlaget like under overhuden. Økt kollagen i huden gir en fastere og strammere hud og dermed mer ungdommelig utseende.

Hvor mange behandlinger trenger man?  

Vanligvis vil man anbefale 3-6 behandlinger med Clear Lift for ønsket resultat. Effekten av behandlingen kommer gjerne først etter noen måneder siden det tar tid før kollagenmengden i huden er økt betydelig.

ANNONSE