ANNONSE

Cellulaze

Cellulaze er en laserbehandling som er skreddersydd for behandling av cellulitter. Laseren er konstruert for å påvirke og bryte ned cellulitter under huden din og hevder å gi god effekt allerede etter en behandling.

Cellulaze
Illustrasjon: Cellulaze
Sist oppdatert: 3. Des. 2017
Ønsker du å profilere din klinikk her? Ta kontakt for samarbeidsavtale

Hva er Cellulaze?

Cellulaze er en såkalt minimal invasiv laserbehandling som er skreddersydd til behandling av cellulitter (appelsinhud). Laserbehandlingen påvirker appelsinhuden gjennom flere ulike mekanismer (se under). Terapien utføres i lokalbedøvelse, slik at du ikke opplever noe ubehag under selve prosedyren. Behandlingen tar vanligvis 1-1,5 timer, men dette avhenger av hvor store deler av kroppen som behandles.

(Litteratur)

Hvordan oppnås behandlingseffekten?

Cellulaze skal oppnå en umiddelbar og varig reduksjon av cellulitter under huden allerede etter første behandling. Dette resultatet skyldes i følge produsenten en kombinasjon av flere effekter:

  • Ved hjelp av såkalt "SideLaze" teknologi kan laserstrålen skytes ut 90 grader fra huden. Dette gjør at laseren kan bryte ned bindevevstråder som løper perpendikulært på hudoverflaten og som trekker huden ned og gir såkalt appelsinhud.
  • Laseren stimulerer også produksjon av bindevevsproteinet kollagen i dypere lag av huden. Dette gjør at huden strammes opp og blir fastere.
  • Behandlingen medfører også at huden blir tykkere og får jevnere overflate.

Hvem egner seg for behandlingen?

Alle personer som ønsker å fjerne eller redusere omfanget av cellulitter kan behandles med Cellulaze. Dette gjelder uansett hudtype. Vi anbefaler at du kontakter klinikken dersom du har sykdom eller tilstand som gjør at du er usikker på om du kan benytte denne behandlingen.

ANNONSE