ANNONSE

Ansiktsmassasje

Ansiktsmassasje er en behagelig og avslappende behandling rettet mot muskulatur, hud og bindevev i ansiktet.

Behandlingen gjøres for å løse opp stive muskler, motvirke hodepine, redusere anspendthet og rynker og stimulere sirkulasjonen og lymfedrenasjen i ansiktet.

Ansiktsmassasje
Illustrasjon: Ansiktsmassasje
Sist oppdatert: 16. Jun. 2017
Ønsker du å profilere din klinikk her? Ta kontakt for samarbeidsavtale

Sjekk priser og ventetider innen «Ansiktsmassasje»

Fordeler med ansiktsmassasje

De fleste har erfart hvilke positive effekter en god massasje kan ha på muskulatur, kropp og psyke. Det er dessverre mange som ikke har opplevd hva man kan oppnå gjennom en god ansiktsmassasje.

Løse opp anspendt musulatur. Det er svært mange muskler i hode- og ansiktsregionen som er i bruk hele dagen. Over tid, og spesielt i forbindelse med stress, kan det bygge seg opp anspendthet og knuter i muskulaturen som bidrar til hodepine. I tillegg kan overdreven spenning i muskulatur forsterke rynker og linjer i huden (det er slike rynker behandling med Botox motvirker). En god ansiktsmassasje kan løse opp musklene i ansiktet og slik motvirke både hodepine og rynkedannelse.

Stimulere sirkulasjon og lymfedrenasje. En godt utført ansiktsmassasje stimulerer blodsirkulasjonen i muskulatur og huden i ansiktet. I tillegg økes transporten av lymfevæske og avfallsstoffer.

Økt velvære og redusert stress. Korrekt utført ansiktsmassasje kan være en av de mest behagelige og avslappende massasjebehandlingene du kan få.

Redusert blodtrykk. Massasjen gjør at du glemmer bekymringer i hverdagen. Samtidig stimulerer behandlingen til utskillelse av hormoner som reduserer blodtrykket og har gunstige effekter på helsen din.

Massasje på HelseSmart

ANNONSE