ANNONSE

Tannhelse

Tannlege er autorisert helsepersonell som er spesialister i utredning og behandling av sykdommer i tennene, tannkjøttet og munnhulen.

I tillegg til å utrede og behandle sykdommer i tenner og tannkjøtt, bidrar tannlegen til forebyggende tannhelse gjennom å tilby regelmessige tannkontroller og ved å gi gode råd om hvordan du kan ivareta god tannhelse og munnhygiene.

Tannhelse
Illustrasjon: Tannhelse
Sist oppdatert: 12. Aug. 2017
Ønsker du å profilere din klinikk her? Ta kontakt for samarbeidsavtale

Sjekk priser og ventetider innen «Tannhelse»

Undersøkelse og utredning hos tannlegen

Tannlegen er spesialist i å behandle sykdommer og tilstander som rammer tennene, tannkjøttet og munnhulen. Dersom du mistenker at du har sykdom i tennene eller tannkjøttet, bør du kontakte tannlege for undersøkelse og behandling. Vanlige plager som kan indikere at du bør kontakte tannlegen er tannverk, ising i tennene og sårt og lettblødende tannkjøtt.

De fleste tannleger anbefaler i tillegg at du går til rutinemessige undersøkelser for å oppdage hull og andre tilstander i tennene tidlig, når behandlingen er enklere.

(Tjenester / behandlinger)

Behandlinger hos tannlegen

Tannlegen er spesialist i behandling av sykdommer og plager i tennene og tannkjøttet. Under finner du vanlige behandlinger som utføres hos tannlegen.

(Litteratur)
ANNONSE