ANNONSE

Juvederm Volift

Juvederm Volift er en filler fra Juvederm som er designet for å glatte ut litt større furer og rynker i ansiktet som smilerynken (nasolabial folden).

Produktet er også godt egnet til å behandle ansiktskonturer og til å gi økt volum i leppene. Effekten av Juvederm Volift er noe lengre enn mange andre fillere, vanligvis inntil ca 15 måneder.

Juvederm Volift
Illustrasjon: Juvederm Volift
Sist oppdatert: 28. Mai 2017
Ønsker du å profilere din klinikk her? Ta kontakt for samarbeidsavtale

Sjekk priser og ventetider innen «Juvederm Volift»

Hva er Juvederm Volift?

Juvederm Volift er en filler fra Juvederm som består av litt grovere og større hyaluronsyremolekyler enn flere andre fillere. Dette gjør produktet spesielt godt egnet til å behandle større og dypere rynker og furer i huden. I tillegg kan Juvederm Volift benyttes til å bygge konturer i ansiktet og til å øke fylden i leppene.

Hva er fillere fra Juvederm?

Juvederm er en serie med hudforyngende produkter fra Allergan. Aller mest kjent er de kanskje for sine fillere som glatter ut rynker og furer i huden, og gir deg et mer ungdommelig utseende.

I likhet med Restylane inneholder Juvederm sukkermolekylet hyaluronsyre som har en unik egenskap til å binde væske. Hyaluronsyre finnes naturlig i kroppen til både mennesket og mange dyr. Oppgaven til hyaluronsyren er å gi vevet økt volum og elastisitet. Ved behandling med filler tilføres derfor huden økt volum og elastisitet samtidig som rynker og furer reduseres.

Siden hyaluronsyre finnes naturlig i kroppen er behandling med Juvederm forbundet med svært få bivirkninger eller andre allergiske reaksjoner.

Juvederm inneholder i tillegg til hyaluronsyre også lokalbedøvelsesmiddelet lidokain. Dette gjør at du får en umiddelbar lokalbedøvelse i forbindelse med behandlingen. De fleste tolererer derfor behandlingen svært godt uten nevneverdig ubehag.

(Tjenester / behandlinger)

Er behandling med Juvederm Volift noe for deg?

Juvederm Volift er en filler fra Juvederm som er spesielt egnet til å glatte ut større rynker og linjer i huden, blant annet den såkalte smilerynker som danner seg like nedenfor og på utsiden av neseborene ned mot munnen. I tillegg egner Volift seg til å øke konturer og fylde i ansiktet og til å gi leppeforstørrelse.

Det finnes en rekke andre produkter innen Juvederm serien som alle er spesialdesignet til ulike situasjoner og behov:

Effekten av Juvederm fillere med hyaluronsyre oppstår umiddelbart etter behandlingen. Siden det kan ta litt tid før filleren "setter seg" fullstendig, vil det endelige resultatet derimot ikke være klart før etter 1-2 uker.

(Tjenester / behandlinger)

Hvor lenge varer effekten av Juvederm Volift?

Juvederm Volift består av litt grovere og større hyaluronsyremolekyler enn flere andre Juvederm fillere. Dette bidrar til at behandlingsresultatet har lengre varighet, vanligvis inntil 15 måneder.

Dersom man ønsker vedvarende effekt utover dette, kreves gjentatte behandlinger.

(Tjenester / behandlinger)

Bivirkninger av Juvederm Volift

Juvederm Volift består hovedsakelig av hyaluronsyre som er nærmest identisk til hyaluronsyren som finnes i kroppen vår fra før. Dette gjør at forekomsten av allergiske reaksjoner eller andre bivirkninger er svært sjeldent forekommende.

Mange opplever et svakt ubehag når man sprøyter inn filleren under huden. Juvederm inneholder derimot lokalbedøvelse noe som gjør behandlingen mindre ubehagelig.

Det er vanlig med litt hevelse og rødhet i området som har vært behandlet de første dagene.

ANNONSE