ANNONSE

Etwo laser

eTwo laser behandling egner seg til skin resurfacing, behandling av milde rynker, arr etter acne og strekkmerker.

eTwo behandlingen kombinerer såkalt sublativ skin resurfacing og sublime hudoppstramming ved hjelp av radiofrekvens behandling og infrarødt lys.

eTwo behandlingen er en relativt mild behandling med få bivirkninger og kort tilhelingstid.

Etwo laser
Illustrasjon: Etwo laser
Sist oppdatert: 4. Feb. 2017
Ønsker du å profilere din klinikk her? Ta kontakt for samarbeidsavtale

Hva kan behandles med eTwo laser?

eTwo behandlingen gir en skin resurfacing hvor huden blir glattere og får gjevnere kontor og overflate. Behandlingen reduserer også milde og moderate rynker og linjer i huden og gjør huden strammere og mer elastisk. I tillegg utbedres pigmentforandringer i huden.

eTwo behandlingen kan gjøre strekkmerker mindre synlige. Arr etter acne (kviser) egner seg godt til behandling med eTwo laser.

(Tjenester / behandlinger)

Hvordan fungerer eTwo laseren?

eTwo laseren kombinerer en såkalt sublativ behandling og en sublime behandling.

Sublativ skin resurfacing oppnås ved hjelp av en bipolar radiofrekvens behandling som først og fremst virker på det midtre hudlaget (dermis) hvor den stimulerer til økt produksjon av bindevevsproteinet kollagen. Den sublative radiofrekvensbehandlingen er fraksjonell, det vil si at den bare behandler fraksjoner av huden, mens store deler av huden ikke behandles. Dette gjør at den etterlater ubehandlede hudområder som reduserer risiko for bivirkninger og gir lavere tilhelingstid.

Sublime hudoppstramming (sublime skin tightening) utføres ved en kombinasjon av infrarødt lys og bipolar radiofrekvens energi. Effekten av sublime behandlingen er økt kollagenproduksjon og strammere og mer spenstig hud.

(Tjenester / behandlinger)

Hvilke effekt oppnås med eTwo laseren?

Behandling med eTwo laseren gir reduserte rynker og finere linjer i huden, gir huden et glattere og mer elastisk preg, reduserer arr etter acner, reduserer pigmentforandringer og kan redusere strekkmerker. De helt overfladiske endringene i huden kan ses umiddelbart etter behandlingen, mens de dypere endringene i huden som skyldes økt produksjon av bindevevsproteinet kollagen, gjerne blir synlig først noen måneder etter behandlingen.

Sublativ skin resurfacing

Sublativ skin resurfacing egner seg for behandling av milde og moderate rynker, pigmentforandringer og teksturendringer i huden.

Sublativ hudoppstramming

Sublativ behadngling egner seg for hudområder som er slappere og "hengende"

Hvor mange behandlinger er nødvendig?

Antallet behandlinger som trengs for ønsket effekt varierer avhengig av problemstilling og hudtype. Typisk trenger man 3-5 behandlinger for best resultat, med 4-6 uker mellom hver behandling.

(Tjenester / behandlinger)

Hvilke bivirkninger ses ved eTwo laser behandlinger?

Sublime

Sublime hudoppstramming gir gjerne få eller ingen bivirkninger, det er ikke nødvendig med narkose eller lokalbedøvelse for denne behandlingen.

Sublative

Sublativ skin resurfacing gir ofte en mild prikking og stikking i huden, det er derfor vanlig å gi lokalbedøvelse før behandlingen. Etter sublativ behandling må man regne med 2-3 dager tilhelingstid før man kan gå på jobb.

Sublativ hudoppstramming benyttes blant annet til behandling av strekkmerker og slapphet i huden i ansiktet, på halsen eller andre deler av kroppen.

ANNONSE