ANNONSE

Spot peel

Spot Peel fra Dermaceutic er en peeling behandling som benyttes til å behandle aldersforandringer i huden og til å fjerne uønskede pigmentforandringer.

Behandlingen er spesielt laget for å redusere brune flekker i huden og til behandling av melasma, solskadet hud og andre hyperpigmenteringer.

Spot peel
Illustrasjon: Spot peel
Sist oppdatert: 5. Mai 2017
Ønsker du å profilere din klinikk her? Ta kontakt for samarbeidsavtale

Hva er Spot Peel?

Spot Peel er en såkalt overfladisk eller lett kjemisk peeling (micro peel) behandling som inneholder først og fremst AHA syrer som fruktsyre og BHA syrer.

Siden Spot Peel er en mild og overfladisk peeling behandling er risikoen for bivirkninger svært lav. Det vil derimot ofte være lurt å diskutere hvilke kjemisk peeling som passer deg best med en efaren kosmetisk behandling før du velger ut ditt produkt.

(Tjenester / behandlinger)

Kan Spot Peel passe for deg?

Spot Peel er en overfladisk eller lett peeling behandling med lav risiko for bivirkninger. Peelingen er spesielt egnet til å behandle

  • Pigmentflekker
  • Fregner og brune flekker i huden
  • Melasmer
  • Fine linjer og porer i huden
  • Hyperpigmenteringer i huden
(Litteratur)

Er behandling med Spot Peel smertefult?

Spot Peel er en mild peeling, behandlingen er derfor ikke spesielt ubehagelig. Det er derimot ikke uvanlig å kjenne en lett kribling i huden under selve behandlingen.

Hvor lenge varer behandlingen?

Behandling med Spot Peel tar ca 20-30 minutter.

(Tjenester / behandlinger)

Er tilhelingstiden lang?

Etter behandlingen vil huden ofte være lett rødlig som ved en lavgradig solbrendthet, denne effekten varer gjerne de første 3-4 dagene. Etter dette vil huden begynne å flasse av, en prosess som vedvarer inntil ca 7 dager etter behandlingen.

Som med all annen form for kjemisk peeling er det viktig å unngå sol eksponering før og etter behandlingen.

ANNONSE