ANNONSE

Exilis

Exilis er en såkalt radiofrekvens maskin som benyttes blant annet innen kosmetiske behandlinger.

Exilis gir strammere hud og fjerner fett og er slik et alternativ til fettsuging og hudløftende operasjoner som ansiktsløft.

Exilis
Illustrasjon: Exilis
Sist oppdatert: 4. Feb. 2017
Ønsker du å profilere din klinikk her? Ta kontakt for samarbeidsavtale

Hvordan virker Exilis?

Exilis er et såkalt radiofrekvensapparat som sender ut radiofrekvensbølger mot huden. Disse bølgene varmer opp vevet like under huden, nærmere bestemt det midterste laget av huden (dermis) og det dypeste laget av huden (subcutis).

I dermis stimulerer radiobølgene til økt produksjon av kollagen og elastin, som gjør huden fastere og mer spenstig.

I subcutis, hvor det først og fremst ligger underhudsfett, varmer radiobølgene opp fettvevet som rett og slett smelter bort.

Hvor effektiv er behandling med Exilis og andre radiofrekvens apparater?

Behandling med radiofrekvens apparater har en god hudoppstrammende effekt og er en effektiv måte å fjerne uønskede fettansamlinger på kroppen.

Fordelen med radiofrekvens behandling er at den er smertefri og at man slipper operasjone og andre mer risikofylte behandlinger.

Selv om resultatene er gode, vil man ikke oppnå samme effekt som ved henholdsvis fettsuging og ansiktsløft.

Hvilke type apparater finnes av Exilis?

BTL Exilis Elite er et apparat som er designet til behandling av kroppen, det vil si armer, mage, rumpe, hofte og rygg. Apparatet kan benyttes både for fettfjerning og hudoppstramming i disse områdene.

BTL Exilis Protegé er et mindre apparat som først og fremst er designet for behandling av ansikt og hals. Protegé kan fjerne uønskede fettansamlinger og gi en hudoppstrammende effekt i ansiktet og på halsen.

ANNONSE