ANNONSE

Evo duetto laser

Duetto mt evo laser kombinerer laserteknologi fra Alexandrite og Nd:YAG laserne og gir derfor effektiv håfjerning for alle hårtyper i samme behandlingssekvens.

Evo duetto laser
Illustrasjon: Evo duetto laser
Sist oppdatert: 4. Feb. 2017
Ønsker du å profilere din klinikk her? Ta kontakt for samarbeidsavtale

Alexandrite laser

Alexandrite laseren er blant de mest effektive laserne som benyttes innen hårfjerning og har vært FDA godkjent siden 1997. Alexandrite laseren fungerer på alle hudtyper og gir lav risiko for uønskede bivirkninger som pigmentforandringer eller arrdannelser.

Typisk trengs 6-8 behanlingssekvenser for å fjerne ca 80 % av hårene. Alexandrite laseren er derimot noe mindre egnet for hårfjerning hos personer med veldig mørk hud, her er Nd:YAG laseren bedre.

Bølgelengden på laserlyset som produseres fra Alexandrite laseren er 755 nm. Laseren er i klassen ufraksjonert ikke ablativ laser.

Nd:YAG laser

Nd:YAG laseren er spesiallaget for å behandle personer med mørkere hudtype og er derfor veldig godt egnet til hårfjerning hos personer med mørkere hud.

Nd:YAG laseren sender ut laserlys med bølgelengde som er høyere enn ved Alexandrite og Diode laseren, nærmere bestemt 1064 nm.

Laseren er i klassen ufraksjonert ikke ablativ laser.

(Litteratur)

Duetto mt evo laser

Duetto evo laseren kombinerer Alexandrite laseren og Nd:YAG laseren og er derfor effektiv til behandling av både lyse og mørke hårtyper

ANNONSE