ANNONSE

Volumvipper

Volumvipper (også kalt 3D vipper) gir større fylde og mer dramatisk effekt enn andre vippe extensions. Dersom du har få naturlige vipper, eller dersom du ønsker et iøynefallende og feminint resultat, er trolig dette valget for deg.

Volumvipper
Illustrasjon: Volumvipper
Sist oppdatert: 28. Mai 2017
Ønsker du å profilere din klinikk her? Ta kontakt for samarbeidsavtale

Sjekk priser og ventetider innen «Volumvipper»

Hva er volumvipper?

Volumvipper, også kalt 3D vipper, blir gjerne sett på som de mest eksepsjonelle og avanserte vippe extensions på markedet. Dette skyldes tildels at det er de som krever mest erfaring å montere, men også at resultatet gir større volum og fylde, og mer dramatisk effekt enn andre typer vipper.

I mostetning til ved klassiske vipper, hvor hver kunstige vippe bare har ett hår, har hver kunstige volumvippe flere individuelle tynne vipper/hår. Dette gjør at volumvipper gir deg muligheten til å ikke bare få lengre og tykkere vipper, men også mange flere enn du har naturlig.

(Tjenester / behandlinger)

Er volumvipper noe for deg?

Volumvipper kommer i mange ulike fasonger, volum og tykkelser som gjør at de kan tilpasses ditt ønske og dine preferanser. Dersom du vurderer vippe extensions er det derfor stor sannsynlighet for at volumvipper kan være et godt alternativ. Siden volumvipper øker antallet vipper og gir mulighet for større volum og fylde, er de derimot spesielt egnet dersom du:

  • Ønsker et mer dramatisk effekt. Ingen andre extensions gir like feminint og fyldig resultat.
  • Har få gode naturlige vipper. Siden hver kunstige volumvippe har flere vipper/hår vil de kompensere for at du har få naturlige vipper.
  • Har områder i vippene med få eller ingen hår. Volumvippene vil enkelt kompensere for områder med få naturlige vipper.
(Tjenester / behandlinger)

Hvordan settes volumvipper på?

Konseptet med volumvipper eller 3D vipper er at hver kunstige vippe monteres på én naturlig vippe i et forhold 1:1. Men i motsetning til ved klassiske vipper, har hver volumvippe ikke bare ett hår (én vippe), men flere. De navngis også etter hvor mange hår hver vippe har; en 3D vippe har 3 hår per vippe, mens en 7D vippe har 7 hår. Dersom du vurderer volumvipper kan du derfor sammen med vippeteknikeren finne det volumet som passer for deg.

Selv om volumvippene har flere hår per vippe, er de faktisk like lette eller lettere enn klassiske vipper. Dette skyldes at de er tynnere og mer fjæraktige enn andre vippe extensions. I tillegg til at dette reduserer vekten og belastningen på dine naturlige vipper, gjør det også at vippene blir mer fleksible og naturlige.

Under påsettingen isolerer vippeteknikeren én vippe av gangen, mye på samme måte som ved klassiske vipper. Montering av volumvipper er derimot noe mer komplisert siden hver kunstige vippe har flere hår. Det kreves derfor enda større kompetanse, og tar gjerne litt mer tid, enn ved påsetting av andre typer extensions. I de fleste tilfeller må du påregne 2 timer for påsetting av volumvipper.

Som andre vippe extensions, kommer også volumvippene i forskjellige former, fasonger og materiale. De mest vanlige materialene er mink, silke og syntetisk (polyester). Vanligvis er mink noe dyrere enn de øvrige.

Refill anbefales gjerne etter ca 2-4 uker.

ANNONSE